20 de idei originale pentru cei care cred că au o baie prea mică

În dicționar este scrisă că baia este încăpere special amenajată pentru îmbăiere. Însă în realitate este un depozit de produse cosmetice și produse de curățare, un depozit pentru prosoape, spălătorie și în final un spa-salon. Totul în 2-3 m².

Pentru a avea mai mult spațiu într-o cameră de baie mică, vă propunem câteva idei interesante de depozitare a lucrurilor. Plus, acestea sunt foarte accesibile.

Dacă păstrați în baie prosoapele curate, puneți lângă ele un vas mic cu sare, bicarbonat de sodiu sau orez. Acestea vor preveni umezeala în exces. Optați pentru cutii sau lădițe originale.

Turnați într-un vas transparent pietricele, scoici, hidrogel sau boabe de cafea. Acestea vor servi drept suport pentru pensule și un decor minunat în cameră.

Păstrarea produselor de igienă este mereu o problemă. Iată câteva sugestii.

Banda magnetică vă poate fi de ajutor dacă pierdeți mereu agrafele, clamele, foarfecele. Apropo, puteți să o fixați în interiorul dulapului.

Dacă montați o șină sub chiuvetă, veți economisi timp pentru căutarea detergenților. Această idee se potrivește și pentru o bucătărie mică.

Diferite vase de păstrare (borcănașe, cutiuțe, pungi din pânză) vor reda băii un aspect îngrijit.

Chiar și cada poate fi folosită drept spațiu de depozitare. Puteți monta niște rafturi. De multe ori există destul de mult loc sub cada de baie.

Un vas de toaletă încorporat este o problemă importantă, dar există trucuri care pot remedia situația.

Acum vă rămâne doare să implementați aceste idei și camera de baie va fi mai luminoasă și mai călduroasă!