20 de fotografii ce ilustrează prietenia sinceră dintre câini și copiii mici!

Când un bebeluș apare în casa în care trăiește și un câine, animalul simte adesea o mare responsabilitate pentru noua viață. Relația lor se dezvoltă într-o prietenie reală, de ceea este o plăcere să-i privim. Drag cititor, vă invităm să priviți aceste 20 de fotografii, anume cu astfel de prieteni adevărați. O minune, nu alta!

1.

2.

3.

4.

5.

Copiii iubesc animalele și par legați în mod deosebit de câini. Dar atunci când sunt mult prea mici pentru a înțelege ce se întâmplă în jurul lor, câinele trebuie să ia rolul de protecție pentru viitorii lor stăpâni.

6.

7.

8.

Din legătura lor cu animalele, copiii află ce înseamnă prietenia, responsabilitatea, iubirea necondiționată.

9.

10.

Câinii sunt companioni și tovarăși de joacă excelenți pentru copii, pe care îi încurajează să își dezvolte imaginația, dar și respectul pentru animale. Copiii care cresc alături de câini își îmbunătățesc și abilitățile sociale – sunt mai sociabili și mai responsabili.

11.

12.

13.

14.

Animalele de companie sunt prezente în foarte multe familii cu copii, iar stăpânii sunt de părere ca relația armonioasă dintre animal și copil este una foarte benefică.

15.

16.

17.

În plus, studiile arată că cei care își petrec timpul în compania unui animal au un risc mai scăzut de apariție a unor afecțiuni, decât cei care nu trăiesc alături de animale de companie.

18.

19.

Psihologii spun că a ține în casă un animal de companie favorizează deprinderea unor sentimente și abilități care îi vor ajuta micuțului să se dezvolte din punct de vedere fizic și psihologic.

Relația dintre un copil și animalul său de companie este bazată pe afecțiune reciprocă.

Ce credeți despre beneficiile unei astfel de prietenii? Așteptăm comentariile cu drag,