20 de femei le-au permis stiliștilor să facă orice cu aspectul său și nu au regretat deloc!

Probabil, fiecare persoană are un moment din viața sa când vrea să schimbe ceva în sine, dar ce, nu este clar. În acest caz, există o opțiune – să vă încredințați aspectul stiliștilor, care vor avea grijă de acesta. Deoarece a te ”împotmoli” în monotonie este destul de ușor, mai ales când ne referim la aspectul fizic. Dar am găsit două fete care au pus capăt acestei probleme, deoarece consideră că este relevantă pentru practic toate femeile. Coaforul Olga Tarasova și artistul de machiaj Oksana Trunova sunt fondatorii proiectului „Blind Transformation”, a cărui particularitate este că participantele nu știu niciodată ce fel de transformare le așteaptă.

Drag cititor, noi dorim să vă prezentăm aceste 20 de femei curajoase, care au avut încredere în profesioniști și acum strălucesc în toată gloria sa.

Să aruncăm o privire la modul în care aceste două zeițe iscusite transformă femeile într-un mod pe cât se poate competent!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Artista de machiaj Oksana Trunova a întâlnit o mulțime de femei care veneau la salonul ei, cerându-i să le ”facă ceva”, fără să știe măcar ce schimbări ar dori. Deci, au fost o mulțime de cereri de acest gen, după care Oksana a decis să organizeze o echipă cu coaforul Olga Tarasova și să creeze o ”transformare oarbă” –  de aici și numele proiectului.

11.

12.

13.

14.

15.

Oksana împărtășește fotografiile făcute înainte și după aceste transformări pe pagina sa de Instagram, datorită cărora are deja peste 27 de mii de followers.

16.

17.

18.

19.

20.

Care a fost cea mai memorabilă transformare din viața dvs? Ați dori să participați la un proiect precum ”Blind Transformation”?

Așteptăm cu drag comentariile dvs sau chiar și fotografiile!