20 de femei care, după ce s-au lăsat pe mâna stiliștilor și au renunțat la părul lung, au rămas încântate de rezultat

Avem nevoie de mulți ani pentru a ne descoperi imaginea perfectă. Am putea avea nevoie și de un stilist bun, care să ne ofere sfaturi ori să ne ajute la alegerea tunsorii potrivite.

Kristina Katsabina este persoana care le ajută pe femei să se redescopere, recomandându-le clientelor sale să opteze pentru tunsori scurte. Trebuie să menționăm că aceste coafuri li se potrivesc de minune.

1.

Multe femei ezită să renunțe la părul lung deoarece, de obicei, acesta se asociază cu feminitatea. Dar această alegere a nu mai este deja atât de bine argumentată, deoarece și tunsorile scurte pot fi feminine.

2.

3.

Par a fi două persoane diferite! 

4.

Cât de delicată și sofisticată a devenit această doamnă! 

5.

6.

Rezultatul este uimitor! 

7.

8.

Noua tunsoare are efect de întinerire. 

9.

10.

11.

12.

13.

Par a fi două femei diferite! 

14.

Noua tunsoare i se potrivește perfect!

15.

16.

Acel moment când tunsoarea și fața au fost făcute una pentru cealaltă. 

17.

Părul pare mai bogat. 

18.

19.

20.

Ce ochi frumoși! I-am observat abia după tunsoare.

Părul scurt a fost întotdeauna identificat cu stilul sofisticat, care scoate în evidență caracterul femeii, oferindu-i, în același timp, o notă tinerească. Pe lângă faptul că au nevoie de mai puțină îngrijire, tunsorile scurte se potrivesc oricărui tip de păr și formă a feței. Nu vă fie teamă să experimentați cu tunsorile scurte, pentru că fiecare femeie merită un nou look și o tunsoare proaspătă și îngrijită. Puneți-vă în evidență trăsăturile feminine cu ajutorul unei tunsori îndrăznețe.

Preferați părul scurt sau lung? Ați avut vreodată o tunsoare scurtă sau poate vă gândiți să încercați una? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!