20 de exemple ce ne arată cât de mult se poate schimba un câine, dacă un adevărat profesionist îl tunde frumos!

Astăzi, din ce în ce mai populare sunt serviciile de ”groomers” – astfel sunt numiți stiliștii canini. Cu adevărat, din orice animal de companie, ei sunt capabili să facă un adevărat ”foto model”. Uneori, maeștrii schimbă atât de mult aspectul patrupezilor noștri mici, încât ei nu pot fi recunoscuți chiar și de stăpânii lor. Astăzi, drag cititor, am decis să unim în acest articol cele mai strălucite 20 de transformări ale câinilor după ce au vizitat un salon canin. Vă invităm să le admirați mai jos:

1.

2.

3.

4.

5.

Așa cum nouă, oamenilor, ne place să fim curați și îngrijiți, la fel și animalele se simt bucuroase și bine dispuse atunci când sunt aranjate frumos. În plus, patrupezii se simt mult mai confortabil.

6.

7.

8.

De multe ori ați auzit probabil expresia ”câinele seamănă cu stăpânul său”. În multe din aceste cazuri, frizeria canină joacă un rol important în crearea de imagine.

9.

10.

Este foarte important ca fiecare proprietar de animale de companie să le ofere acestora o îngrijire adecvată și de calitate. O modalitate de a face acest lucru este vizita la salonul de înfrumusețare și îngrijire. Întreținerea corespunzătoare aduce animalului dvs o plăcere enormă. Pe lângă faptul că patrupedul dvs va fi curat, lucru ce aduce un plus de confort pentru el, cât și pentru dvs, blănița tunsă, curată și îngrijită menține câinele sănătos, îi redă acestuia starea de bine și are un aspect impecabil.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

V-ați dus vreodată animalul de companie la un salon canin? A fost interesant să aruncați o privire la rezultatele muncii maestrului?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.