20 de exemple ale unor vedete, care ne demonstrează că nuanța ochilor schimbă radical aspectul

Vedetele își schimbă foarte des aspectul. Actorii, pentru a interpreta un alt personaj, trebuie să-și schimbe nu numai coafura sau hainele, ci uneori chiar și trăsăturile feței. În unele cazuri este suficient puțin machiaj pentru ca actorul să se schimbe dincolo de recunoaștere.

Am încercat să le schimbăm următoarelor celebrități un singur detaliu – culoarea ochilor, pentru a vedea cât de mult se vor schimba. În fotografia din stânga vedetele au culoarea naturală a ochilor, iar în dreapta este o culoare nouă. Vă garantăm că veți avea parte de mai multe surprize.

Kristen Stewart.

Eva Green.

Elizabeth Debiki.

Margot Robbie.

Zoe Deschanel.

Emma Watson.

Sienna Miller.

Julia Stiles.

Kirsten Dunst.

Natalie Dormer.

Kate Beckinsale.

Alissa Milano.

Mila Kunis.

Kaylee Cuoco.

Lady Gaga.

Blake Lively.

Megan Fox.

Lily Collins.

Alexandra Daddario.

Christina Aguilera.

Toată lumea știe că ochii sunt oglinda sufletului, iar privirea transmite gândurile și sentimentele noastre.

Culoarea ochilor unei persoane depinde de caracteristicile sale genetice. Conform unor date anume ochii reflectă individualitatea noastră. Culoarea ochilor, de regulă, se încadrează în patru grupe mari: castanii (căprui), albaștri, verzi și negri. Dar există și câteva excepții. Știați că aproximativ 79% dintre oamenii din întreaga lume au ochii căprui, 8% -10% au ochii albaștri, 5% au ochi de culoarea alunei și doar 2% dintre au ochii verzi? Dincolo de aceste statistici, cercetătorii au încercat să găsească trăsături de personalitate specifice fiecărei culori a ochilor și au descoperit mai multe trăsături comune.

Dacă v-ați  putea schimba culoarea ochilor, care ar fi și de ce? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!