20 de domnișoare care au fost transformate de un stilist profesionist încât nici propria mamă nu le-ar recunoaște

Cel mai bun lucru pe noi, oamenii, l-am învățat de-a lungul anilor este capacitatea de a ne schimba pe noi înșine. Practicăm sportul pentru a deveni mai puternici, studiem pentru a obține un loc de muncă. Ce ne-am mai putea dori? Să fim mereu tineri și frumoși.

Schimbarea de look este un pas important pentru orice femeie, dar pentru orice schimbare îndrăzneață este nevoie de un profesionist care să știe sa ne pună în valoare atuurile și care să ne facă să ne simțim minunat.

Stilistul Yevgeny Zhuk, a cărei vocație este de a transforma femeile în cea mai bună versiune a lor, ne încântă cu lucrările sale.

Pe lângă faptul că are propriul salon de frumusețe, belarusul este și gazda mai multor emisiuni TV unde femeile au parte de schimbări radicale, începând cu înfățișarea și încheind cu stilul vestimentar.

Iată câteva dintre femeile care au obținut un nou stil și o nouă înfățișare datorită lui Yevgeny Zhuk.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Talentul stilistului contează foarte mult în transformarea aspectului nostru. Iar lucrările realizate de acest magician al stilului sunt uimitoare.

După ce s-a mutat la Moscova, unde și-a deschis un salon, faima sa a crescut necontenit. Femeile se înghesuie la ușa salonului pentru a ajunge pe mâinile lui.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

După cum ați observat , coafurile și machiajul pe care le realizează au puterea magică de a transforma radical aspectul femeilor, iar multe dintre ele rămân fără cuvinte când se privesc în oglindă. Cea mai mare bucurie a acestui stilist este senzația de fericire pe care o poate vedea, la sfârșit, pe chipurile clientelor sale.

Nu există femeie pe care stilistul bielorus să n-o poată face să arate și mai bine!

V-au plăcut aceste transformări? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!