20 idei de decor a locuinței, perfect pentru sărbătorile de iarnă.

Spiritul Crăciunului este în fiecare dintre noi. Am crescut de mici cu ghirlande din hârtie creponată, pe care am învățat să le facem la grădiniță, coronițe din ramuri de brad sau aranjamente pentru masă. Acum ducem cu toții o viață complicată și activă, și cumpărarea ornamentelor de Crăciun este cea mai ușoară soluție. Din păcate, pierdem niște momente minunate petrecute alături de familie, atunci când putem modela tot felul de decorațiuni cu propriile mâini.

Dar să știți că există întotdeauna timp pentru aceasta, precum și câteva idei simple pe care le putem aplica în practică fără a cheltui sume mari de bani și a depune mult efort. Astfel, ne putem decora casele înainte de sărbători, creând o atmosferă veselă pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Magazinele și târgurile de iarnă sunt pline de decorațiuni pentru brad, casă și masă pentru sărbătorile de iarnă. Noi însă vă sugerăm să le faci faceți singuri. De aceea, ne-am gândit să vă oferim câteva idei,  din care vă puteți inspira.

Arată foarte bine, sunt ușor de realizat (majoritatea dintre ele) și vor crea o atmosferă festivă în locuința dvs, acum când suntem în prag de sărbători.

Dacă vă place să vă decorați casa în funcție de sezon, veți dori cu siguranță să încercați aceste idei originale.

Așadar, vă invităm să urmăriți aceste idei de aranjamente, fie pentru masa festivă sau pentru o atmosferă de neuitat. Inspirați-vă!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Ce părere aveți despre ideile noastre? Care din ele v-a plăcut cel mai mult? Scrieți-ne în comentarii!