2 reguli ce pot schimba viața amoroasă pentru totdeauna!

Regula nr. 1

Relația nu trebuie să fie complicată. Totul trebuie să fie simplu de la bun început, din primele clipe. Un om față de care simți imediat de parcă îl cunoști bine e mult mai potrivit decât unul pe care trebuie să-l cucerești timp de câțiva ani.

Simplu înseamnă bine. Complicat înseamnă rău. E o axiomă cât se poate de simplă, care nu necesită demonstrație. Într-o relație în general nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui.

Nu trebuie să “cucerești”, să te “adaptezi”, să “vânezi”. Făcând asta o dată, va trebui să o faci pe tot parcursul vieții. Iar drept răspuns cel mai probabil vei primi doar o reacție de permanentă nemulțumire.

Dacă din start nu merge bine, nu trage pisica de coadă! Probabil pur și simplu nu este omul tău.

Relațiile complicate sunt potrivite doar pentru cei care altfel se plictisesc. Tuturor celorlalți o astfel de experiență le distruge nervii și sănătatea. O relație în care trebuie să fii mereu “locomotiva” nu are sorți de izbândă.

Regula nr. 2

Relația trebuie să-ți aducă bucurie. Evident, nici această regulă nu are nevoie de argumente și demonstrații. Dacă o relație nu îți provoacă bucurie, atunci ea își pierde rostul.

Nu vă obișnuiți cu certurile, neînțelegerile și contradicțiile permanente. Lăsați la o parte reproșurile, învinuirile și discuțiile nesfârșite lipsite de noimă. Nu așa arată o relație normală!

S-ar părea că acesta e un principiu elementar. Dar există oameni care suportă așa ceva ani de zile și nici măcar nu-și dau seama că ceva nu este în regulă.

Nu faceți asta! Imediat ce vă dați seama că relația aceasta nu vă aduce altceva decât suferință și nu există altă soluție, pur și simplu puneți-i capăt. Dacă omul caută doar să-și afirme personalitatea și pretențiile, lăsați-l să o facă în raport cu altcineva.

O relație de dragoste autentică aduce bucurie. Toate celelalte tipuri de relații nu fac bine nici bărbatului, nici femeii!

Eu cred că aceste două reguli sunt cele mai importante într-o relație. Ce părere aveți?