În 1994 Aishwarya Rai a fost recunoscută drept cea mai frumoasă femeie din lume. Priviți cum arată acum!

După nașterea de copii femeile, de obicei, acumulează kilograme în plus. În asemenea cazuri le este foarte dificil persoanelor publice care sunt mereu în vizorul tuturor. În special dacă ele au fost suple și zvelte înainte de naștere.

Aishwarya Rai s-a născut într-o familie obișnuită, având și un frate mai mare. După nașterea lui Aishwarya familia s-a mutat în Mumbai, unde ea și-a petrecut copilăria.

La școală ea a fost eminentă, îi plăceau dansurile și muzica clasică. Ash era o fată sociabilă, se deosebea prin frumusețea sa, avea un caracter viu și era populară printre colegii săi.

După absolvirea școlii ea a mers la universitate unde a studiat arhitectura. După absolvire, a început să lucreze într-o agenție de modelling.

În 1994 a avut loc un eveniment care a schimbat foarte mult viitorul ei – a devenit câștigătoarea concursului Miss World.

După acest eveniment grandios s-a produs o avalanșă de propuneri de a se filma în diferite spoturi publicitare și producții cinematografice. Aishwarya a devenit imaginea companiei Pepsi pe teritoriul Indiei, apoi a jucat în spoturi pentru producătorii mondiali de cosmetice Dior, Channel și a apărut pe coperta revistei Vogue.

Debutul cinematografic a avut loc în 1997 în filmul Duet, regizor Mani Tantanam. Filmul a fost foarte criticat și a rămas în umbră.

În 2002 Aishwarya Rai a jucat într-o dramă romantică Devdas, regizată de Sanjay Leela Bhansali. Aici a jucat rolul lui Parvati. Filmul s-a dovedit a fi cel mai mai mare succes din toată istoria Bollywood-ului și a reușit să bată toate recordurile în India și America.

Devdas a devenit primul film Bollywood prezentat la festivalul de cinema Cannes în 2003, în cadrul căruia Aishwarya a fost membru al juriului.

Dobândind renume mondial, Ash a hotărât să cucerească Bollywood-ul. În 2004 ea a jucat în primul său film englez Mireasa și prejudecățile, regizor Gurinder Chadha.

Aishwarya a devenit prima femeie indiană a cărei statuie a fost montată în muzeul figurinelor de ceară.

În viața personală, ea a avut parte și de eșecuri. Timp de câțiva ani ea a fost în relație cu actorul indian Salman Khan. Însă în spatele aparentei bunăstări se ascundeau suferințele lui Aishwarya.

Părinții lui Ash nu i-au permis să se căsătorească cu el, iar în 2004 ei s-au despărțit.

Mai târziu ea a făcut cunoștință cu actorul Abhishek Bachchan. După câțiva ani și-au anunțat logodna în ianuarie 2007, iar pe 20 aprilie a avut loc nunta în Mumbai.

În noiembrie 2011 în acest cuplu s-a născut o fetiță. După nașterea copilei Ash s-a îngrășat foarte tare și a stârnit un val de critici în adresa sa.

În special în țara natală, India, nimeni nu scăpa vreo ocazie pentru a-i spune că știrbește din imaginea întregului popor. Ea a fost o muză, motiv de inspirație, dar a devenit o casnică puțin cam grăsuță.

Priviți acest video pentru mai multe detalii.

În curând ea a făcut un efort și a slăbit.

Deja în 2016 la Festivalul cinematografic Cannes, Ash a apărut vizibil mai slabă. Admiratorii nu își puteau lua ochii de la această frumusețe.

Ea este mereu frumoasă indiferent de ținuta pe care o poartă. Chiar și cu acele kilograme în plus ea arăta foarte drăguț. Iar acum pur și simplu a înflorit din nou.