Tendințe noi: 19 tunsori pentru această toamnă perfecte pentru părul drept și vopsit

Dacă aveți părul drept și doriți să încercați o tunsoare nouă în acest sezon, să știți că există numeroase idei pe care coaforul dvs, în care aveți încredere vă va ajuta să le aplicați în practică.

Să vedem mai întâi, modelele de tunsori pentru părul lung care, cu siguranță, sunt mai ușor de realizat. Pe de altă parte, acestea sunt mai pretențioase, deoarece părul trebuie să fie sănătos, îngrijit și fără fire despicate. În caz contrar riscați să aveți un aspect neîngrijit, care nu vă avantajează. În ceea ce privește versatilitatea acestei lungimi, veți putea obține cu ușurință volum suplimentar dacă aleși o tunsoare în scări.

Dacă nu preferați părul lung, puteți opta pentru lungimea medie. În acest sezon este ideală tunsoarea Bob sau Slug, recomandată mai ales dacă aveți părul sănătos și drept.

În cele din urmă, dacă vă place părul scurt, tunsoarea Pixie este alegerea ideală, fiind una chic, mai ales dacă veți vopsi părul în nuanțe la modă. Nu uitați nici de tunsoarea Bob, care poate fi asimetrică sau cu breton.

Culorile recomandate pentru acest sezon.

Fie că dorim să fim în pas cu anotimpul și alegem culorile frumoase ale iernii „blond de gheață”, fie că dorim să optăm pentru nuanțele calde ale toamnei precum maro sau roșcat, în ambele cazuri vom face o alegere bună. Iar imaginile pe care le propunem în continuare vor confirma acest lucru.

1.Nuanța de blond-căpșună.

Este o alegere perfectă pentru zilele reci, la fel ca soarele de iarnă.

2. Argintie și aurie: prietene pentru totdeauna.

Acestea sunt două dintre cele mai bune nuanțe pentru iarnă: argintie și aurie!

3. Roșu Shiraz.

Această culoare roșie, asemănătoare mahonului, este una îndrăzneață, intensă și pur și simplu adorabilă. Păstrați lungimea și lăsați buclele pe spate.

4. Blond sărutat de soare.

O nuanță de blond, care vă va transpune cu ușurință din sezonul de iarnă spre cel de primăvară!

5. „Vulpea argintie”.

Dacă încercați să aflați, care sunt cele mai recomandate culori pentru iarnă, să știți că nuanțele de gri sunt la mare căutare în acest sezon! Procesul de obținere a acestei culori este un pic îndelungat, dar rezultatul merită efortul!

6. Blond ca un punci cu miere.

Inspirați-vă: căldura acestei culori ne oferă energie pură și ne va îmbunătăți starea de spirit în zilele de iarnă.

7. Blond strălucitor cu nuanțe de maro.

Două nuanțe, care se combină perfect. Este o culoare ideală pentru iarnă!

8. Prințesa roz.

Această culoare proaspătă este pur și simplu irezistibilă pentru iarnă!

9. Bucle Smoky Blu sau mov ciocolatiu.

Aceste culori care ne dau senzația de libertate. Sunt niște nuanțe perfecte pentru a ne îmbunătăți starea de spirit în zilele de iarnă!

10. Farmecul Păunului.

Această „paletă” este cea mai interesantă în această iarnă: albastru, verde și lavandă formează o combinație foarte interesantă, vor crea împreună o adevărată operă de artă!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.