19 transformări realizate de un make-up artist albanez care sunt mai reușite decât Photoshop-ul și filtrele luate împreună

Lucrările make-up artistului albanez Arber Bytyqi sunt admirate de aproape întreaga lume. El transformă femeile în adevărate dive, și toate acestea fără photoshop și filtre. Clientele sale principale sunt miresele.

Urmărim cu atenție noile lucrări ale lui Arber și iată câteva care ne-au impresionat foarte mult. Make-up artistul este de părere că în ziua nunții mireasa trebuie să fie cea mai frumoasă.

1.

2. Make-up artistul știe, cu siguranță, cum să sublinieze frumusețea clientelor sale. 

3. Aceste mirese arată spectaculos grație machiajului impecabil și a coafurilor reușite.

4. Aceste lucrări ne confirmă încă o data faptul că machiajul poate face minuni, ascunde imperfecțiunile și pune în valoare trăsăturile frumoase.

5. 

6.

7. Fiind un adevărat profesionist, Arber reușește să satisfacă cerințele chiar și ale celor mai exigente mirese.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17. Arber știe cum să schimbe imaginea femeilor aproape dincolo de recunoaștere și poate transforma prințesele drăguțe în adevărate regine.

18. „Îmi place să transform femeile în adevărate dive!”

19.

Arber Bytyqi este originar din Kosovo. A visat să devină un make-up artist încă din copilărie. Imediat după ce a absolvit școala nu și-a putut îndeplini visul deoarece părinții lui erau categoric împotrivă. De aceea a ales să obțină mai întâi o diplomă în economie și abia apoi a reușit să-și realizeze visul de a deveni make-up artist.

Bărbatul s-a specializat în machiajul pentru nunți și a devenit celebru pentru capacitatea sa de a transforma miresele dincolo de recunoaștere. Într-adevăr, într-o zi atât de importantă, fiecare visează să arate impecabil.

Ce părere aveți despre aceste transformări? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!