19 opțiuni cool de manichiură, pentru doamnele la modă.

Acum există un număr foarte mare de opțiuni de realizarea a designului, de la clasicul monocromatic la opțiuni cu strasuri și paiete. Fiecare fată poate alege cu ușurință o opțiune pentru ea însăși, care va arăta cel mai frumos pe mâinile ei. Vă prezentăm astăzi o selecție de 19 cele mai actuale modelele de manichiură, printre care orice doamnă își va putea găsi designul potrivit. Vă invităm să le admirăm împreună:

1.Purpuriu suculent și nuanțele sale.

Mâinile noastre reprezintă unul dintre simbolurile frumuseții. Mâinile bine îngrijite și manichiura frumoasă sunt un adevărat puncte forte al imaginii, ceea ce o face pe femeie desăvârșită și frumoasă. Folosiți-vă imaginația, jucându-vă cu diverse forme și culori. Dacă preferați să mergeți pe o linie clasică, alegeți oricând nuanțele de roșu. Culoarea roșie nu se va demoda niciodată. Unghiile scurte și nude vor fi întotdeauna un trend. De asemenea le puteți combina cu elemente care atrag atenția, cum ar fi sclipici, mărgele sau modele geometrice.

2.

3. Roz delicat combinat cu alb cremos.

4. Florile eterne.

5.

6. Culori aprinse cu accent pe lunule.

7. Geometrie și paiete – o combinație perfectă.

8. O selecție perfectă de culori, în ciuda accentului, întreaga manichiură arată elegant.

9. Un accent datorită la sclipici.

10. Gradiente luminoase.

11.

12.

13. Imitație de piatră.

14.

15. Geometria este mereu la modă.

16.

17.

18. Combinație de luciu și mat.

19.

Inspirați-vă din selecția noastră de astăzi de design a manichiurii și experimentați cu noi modele de unghii, în funcție de formele, culorile pe care le preferați sau evenimentul la care urmează să mergeți. Mult succes la realizarea unei manichiuri speciale.

Să fiți frumoase mereu!