19 obiecte practice pentru casă, pe care ni le dorim cu toții.

În fiecare an designerii vin cu sute de gadget-uri care ne ușurează viața. De multe ori acestea sunt niște obiecte inutile, care nu pot folosite în practică, dar există, printre ele, unele care sunt foarte utile.

Ar trebui să facem rost de ceste 19 obiecte practice și drăguțe:

Capace.

Cu cinci sau zece ani în urmă nimeni nu și-ar fi putut imagina că pungile de plastic deschise ar putea fi închise cu capace speciale. Aceste capace ne permit să închidem ermetic ambalajul de chips-uri, cereale și alte produse în vrac.

Tavă multifuncțională.

Această tavă este utilă și comodă când avem nevoie să curățăm legumele.

Forme pentru gheață.

După ce ați umplut forma cu apă o vărsați pe jumătate până ajungeți la congelator? Aceasta este problema a tuturor formelor pentru gheață. Această formă este un pic diferită și vă va ajuta să scăpați de această problemă.

Formă pentru brioșe.

Cunoașteți gospodine care iubesc să coacă, doresc mereu să încerce rețete noi precum și forme deosebite și originale? Cel mai bun cadou pentru ele vor fi aceste forme, care le vor ajuta să transforme brioșele obișnuite în niște prăjituri multi-etajate.

Clește pentru salată.

Nu este prea simplu să servim salatele cu lingura. Pentru a ne simplifica viața, ar fi bine să avem la îndemână aceste clești pentru salată. Desigur, un lucru indispensabil, dar nici nu poate fi considerat absolut inutil.

Perie de toaletă. 

Cine a spus că peria de toaletă nu trebuie să fie frumoasă? Să știți că accesoriile pentru toaletă pot fi nu doar funcționale, dar și originale. Ce părere aveți despre acest cactus?

Dozator pentru unt.

Acest dispozitiv unic vă va permite să puneți bucata de unt direct pe pâine fără ajutorul unei furculițe sau a unui cuțit.

Ecran de protecție.

Persoanele care preferă să prăjească la foc mare știu prea bine ce înseamnă să curăți aragazul și mobila de urmele de ulei. Pentru aceasta a fost inventat un ecran special, care nu le va permite stropilor să se împrăștie peste tot.

Încălzitor pentru prosoape.

Suportul electronic pentru prosoape este unul dintre cele mai importante lucruri din casă. Credeți-mă, până nu veți încerca, nu veți ști. Dispozitivul nu doar le încălzește, dar și le dezinfectează.

Coș pentru spălare.

Acest coș care se fixează pe robinet, vă va ajuta să spălați fructele și legumele. După spălare lăsați coșul agățat astfel încât să se scurgă toată apa.

Tigaie neobișnuită.

Această tigaie este o invenție excelentă pentru gătirea ouălor sau a clătitelor. Dacă sunteți perfecționist, atunci o astfel de tigaie vă va bucura mereu ochiul.

Cuțit pentru tort. 

Un dispozitiv neobișnuit, care vă va ajuta să tăiați foarte atent și să puneți fiecare bucată de tort pe farfurie.

Capace.

Dacă nu suntem atenți, există șansa ca mâncarea noastră să dea în foc. Este un lucru destul de neplăcut deoarece după gătit va trebui să spălați și aragazul. Dar să știți, că puteți evita aceste probleme cu ajutorul unor capace cu găuri, care nu vor permite ca lichidul să iasă din cratiță.

Șorț.

Un șorțuleț cu buzunare pentru tacâmuri, șervețele și prosoape nu vă va proteja doar de pete, dar vă va fi de mare ajutor în bucătărie.

Containere pentru uscat. 

Aceste containere drăguțe se fixează cu ușurință deasupra chiuvetei, permițându-vă să uscați diferite produse alimentare sau vase.

Făraș. 

Știm cu toții că pe mătură se adună foarte mult gunoi. Acest făraș vă va fi de mare ajutor în acest sens.

Tocător. 

Când aveți de tăiat mai multe legume, vă confruntați, fără îndoială, cu lipsa de spațiu. Acest tocător modern și funcțional vă va fi de mare ajutor.

Magnet.

Acest dispozitiv unic atrage ca un magnet toate grăsimile din bucatele noastre.

Deschizător de conserve.

Dacă nu aveți un deschizător de ultima generație, este timpul să vă procurați unul. Dispozitivul din imagine este foarte comod.