19 lucruri neobișnuite, dar foarte utile făcute din tuburi PVC

Suntem în plin sezon cald și probabil mulți dintre cititorii noștri s-au apucat deja de tot felul de construcții și reparații. Politica redacției noastre este să vă oferim cât mai multe idei pentru reutilizarea diferitelor materiale și pentru soluționarea cât mai simplă a problemelor cu care vă ciocniți în gospodăria dvs.

Tuburile PVC sunt foarte pe larg utilizate în domeniul instalațiilor și chiar oferă un rezultat extraordinar acolo. În același timp ele sunt și relativ ieftine, iar multitudinea de fitinguri și accesorii permite crearea unor forme foarte variate cu ajutorul lor. Bineînțeles asta nu este altceva decât o undă verde pentru creativitatea și originalitatea dvs.!

Dacă încă nu aveți în curte un scrânciob, un suport pentru ghivece sau încă nu v-ați îngrădit lotul cu gard, vă recomandăm să faceți rost de câteva zeci de metri de tub PVC și să puneți în practică ideile pe care vi le sugerăm.

Unele din aceste lucruri par a fi foarte complicate la prima vedere, dar de fapt asamblarea tuburilor PVC nu prezintă nici o dificultate. Cel mai important este să stabiliți din start mărimile obiectului pe care doriți să-l asamblați și să fiți gata să depuneți un pic de efort. Practic oricare din obiectele pe care vi le prezentăm poate fi asamblat în cel mult câteva ore!

Credem că ideile pe care vă invităm să le urmăriți în continuare merită a fi apreciate și luate în calcul pentru activitățile din această vară. Ne-ar plăcea să avem și un răspuns din partea dvs. cu rezultatele pe care le-ați obținut sau cu alte idei care v-au venit între timp.

1.

2.

3.

4.

5.

idei practice

6.

7.

idei practice

8.

9.

idei practice

10.

idei practice

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

 

Sursa: ideipentrucasa.ro