19 fraze vesele despre cât de dificil ne este să ducem un stil de viață sănătos

În ultima vreme obțin tot mai multă popularitate persoanele care promovează un stil de viață sănătos și acesta este un lucru extraordinar, deoarece organismul nostru este unic și trebuie menținut în formă cu ajutorul exercițiilor fizice și alimentației corecte.

Vă prezentăm 19 fraze despre cum să aveți un stil de viață sănătos:

1. După sărbători îmi vine doar lenjeria… cea de pat.

2. Noaptea obiectele își schimbă forma. Mergi la bucătărie să bei un pahar cu apă, dar, în mod straniu, în cealaltă mână îți apare și o tartină cu salam.

3. Am un stil de viață sănătos deoarece pentru cel nesănătos nu-mi ajung bani.

4. Iubește salata și brânza degresată ca pe tine însăți. Încearcă să te mulțumești cu morcovi cruzi pentru că vine vara. În numele castravetelui, a verzei și a apei minerale. Chefir.

5. Stropitul cu apă rece ne oferă bună dispoziție, indiferent de faptul pe cine vom stropi.

6. Dacă vă este frică să nu vă îngrășați, beți neapărat înainte de mâncare un pahar de vin: alcoolul elimină frica.

7. Mișcarea este viață. De aceea când sunteți întinși pe divan mișcați ușurel picioarele.

8. Sfat pentru slăbire: întoarceți mai întâi capul spre stânga, apoi spre dreapta. Repetați acest exercițiu de fiecare dată când cineva vă va propune să mâncați.

9. Spuneți-le tuturor că alergați dimineața fără a preciza ca fugiți de probleme și responsabilități.

10. Ioana face exerciții pentru abdomen în fiecare zi ca să fie frumoasă, noaptea, însă, mănâncă tartine ca să nu fie chiar prea frumoasă.

11. Omul are nevoie doar de 26 de litri de bere pentru a-și asigura doza zilnică de calciu recomandată. Este atât de simplu să avem un stil de viață sănătos.

12. Am pus pe ușa frigiderului fotografia nud a unei domnișoare suple că să o privesc și să fiu mai atentă la ceea ce mănânc. Rezultatul este următorul: eu am slăbit cu 3 kg, soțul meu s-a îngrășat cu 5.

13. Fetelor, pentru a fi suple și pentru a avea relații bune cu toată lumea, trebuie să facem același lucru: să închidem gura la timp.

14. – Ai vreun vis? – Da. Să slăbesc. – Și de ce nu slăbești? – Cum să trăiesc fără vis?

15. Tu ești unica mea. Îmi ești fericirea și necazul. Să-mi fii atunci mereu alături, mâncarea mea.

16. Dacă o doamnă a început o dietă și face abdomene înseamnă că peste două ore pleacă la mare.

17. Fiecare din noi avem o rețetă proprie despre cum să fim fericiți. Pe tavanul din dormitorul meu scrie: „De mâine încep a alerga dimineața”. Dimineața următoare mă trezesc, citesc pe tavan și mă gândesc: Ce bine e că nu de azi.

18. Stația de metrou „Sportiva”. Dar tu nu.

19. Frecventez deja de jumătate de an sala de forță și logodnica mea se simte în siguranță cu mine. În caz de ne atacă cineva eu voi putea face 3 seturi a câte 12 așezări.