19 femei celebre care susțin îmbătrânirea naturală și arată minunat

Potrivit unui studiu femeile care aleg să îmbătrânească natural sunt mai încrezătoare în comparație cu cele care recurg la diferite proceduri cosmetice, care le scad nivelul de satisfacție față de aspectul lor. În ciuda faptului că perfecțiunea este în top în lumea Hollywood-ului, în fiecare an tot mai multe vedete evită să își ascundă firele cărunte sau ridurile. Exemplul lor ne arată că adevărata frumusețe constă în capacitatea noastră de a emana optimism și încredere. Or frumusețea, ca și dragostea, este pentru toate vârstele.

Am comparat câteva fotografii ale unor vedete care se simt foarte bine în propriul corp.

1. Sharon Stone.

2. Julia Roberts.

3 Julianne Moore.

4. Meryl Streep.

5. Cate Blanchett.

6. Judi Dench.

7. Viola Davis.

8. Jodie Foster.

9. Amy Madigan.

10. Emma Thompson.

11. Sigourney Weaver.

12. Diane Keaton.

13. Catherine Deneuve.

14. Andie MacDowell.

15. Brooke Shields.

16. Jamie Lee Curtis.

17. Cameron Diaz.

18. Michelle Pfeiffer.

19. Sissy Spacek.

Multe femei apelează la tratamentele estetice cele mai noi și mai costisitoare, petrec zeci de ore pe lună în sală și apelează la orice truc pentru a-și păstra frumusețea. În timp ce altele nu fac mare lucru. Fie că se bucură de privilegiul unei moșteniri genetice excepționale și arată mai bine pe măsură ce trece timpul, fie că, pur și simplu, își acceptă vârsta, făcând pace cu timpul și își acceptă vârsta.

Le admirăm pe aceste femei celebre și atât de înțelepte care au înțeles că frumusețea nu are vârstă.

Sunteți de acord că este mai bine să ne acceptăm vârsta decât să luptăm din răsputeri împotriva îmbătrânirii? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!