19 cazuri când vedetele au ales un machiaj atât de neobișnuit încât nu le-am recunoscut imediat

Vedetele nu încetează niciodată să ne uimească. Un machiaj deosebit sau ținutele extravagante pot atrage toată atenția asupra lor. Unele dintre ele se îndepărteze atât de mult de imaginea lor obișnuită încât este aproape imposibil să le recunoaștem.

Este destul de dificil să înțelegem care tip de machiaj ne place mai mult: extravagant sau discret. De aceea vă invităm să vă bucurați împreună cu noi de următoarea selecție care conține fotografii ale vedetelor.

Emilia Clarke.

Aishvaria Rai.

Millie Bobby Brown.

Atunci când vine vorba de machiaj se spune uneori că mai puțin înseamnă mai mult. Părerea noastră este că unele vedete arată mai bine cu un machiaj discret.

Gigi Hadid.

Jennifer Lawrence.

Rihanna.

Jennifer Lopez.

Pentru unele femei rujul, fardul si fondul de ten sunt doar instrumente care le evidențiază frumusețea naturală. Pentru altele însă machiajul este cel mai bun mod de a-și schimba radical aspectul.

Gwen Stefani.

Katy Perry.

Margot Robbie.

Zendaya.

Machiajul natural va scoate în evidență trăsăturile caracteristice. Acesta se bazează pe o abordare simplă, care se concentrează pe câteva zone cheie – piele, ochi și buze – și scoate la iveală trăsăturile într-un mod subtil.

Charlize Theron.

Gwyneth Paltrow.

Ann Hataway.

Uma Thurman.

Scarlett Johansson.

Sophie Turner.

Irina Shayk.

Pasiunea sa pentru machiajul extravagant poate fi văzută în mai multe look-uri.

După ce le-am admirat fotografiile ne-am convins de faptul că aceste femei celebre sunt frumoase indiferent de machiajul pe care îl poartă.

Cum credeți, care tip de machiaj li se potrivește mai mult acestor vedete? Vă place să experimentați cu machiajul sau preferați un aspect mai natural? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!