18 vedete care strălucesc pe covorul roșu, dar în viața de zi cu zi nu le pasă deloc de haine

Dacă pe covorul roșu vedetele impresionează publicul, în viața de zi cu zi se îmbracă foarte simplu. Se pot plimba în pantaloni de trening întinși, părul strâns în coc și ochelari de soare pentru a ascunde cearcănele și pungile de sub ochi.

Am încercat să comparăm cum arată vedetele atunci când apar pe covorul roși și în viața de zi cu zi.

Jennifer Lopez.

Meryl Streep.

Lana Del Rey.

Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker a devenit un fashion icon. Dar, în viața ei obișnuită, alege haine confortabile, cum ar fi blugii, puloverele și încălțămintea comodă.

Alicia Silverstone.

O pereche de blugi, un tricou și cele mai comode încălțări – este una dintre cele mai practice ținute pe care le aleg vedetele atunci când nu se află pe covorul roșu.

Lily Collins.

Jude Law.

Lucy Liu.

Jared Leto.

Rachel McAdams.

Rihanna.

Vanessa Paradis.

Vedeta preferă să poarte haine foarte simple și confortabile în fiecare zi.

Kristen Stewart.

Multe vedete poartă tricouri și trening-uri, iar în loc de coafuri luxoase hollywoodiene, putem vedea o coafură destul de neglijentă.

Colin Farrell.

Madonna.

Shia LaBeouf.

Sean Penn.

Ann Hataway.

Ținutele în care apar vedetele pe covorul roșu sunt create și studiate cu mare atenție de echipe de profesioniști. Prin urmare este firesc ca fiecare apariție publică a lor să devină prilej de dispute: se analizează până în cele mai mici detalii, se ia în considerare machiajul și stilul ales. Dar în viața de zi cu zi arată exact ca niște persoane obișnuite, alegând să se îmbrace foarte simplu.

Ce părere aveți despre vestimentația acestor vedete? Ce haine preferați în viața de zi cu zi? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!