18 vedete care s-au preocupat de imaginea lor și acum arată impecabil

Schimbările frecvente ale imaginii sunt o parte integrantă a vieții vedetelor. Unele se limitează la schimbarea coafurii, în timp ce altele aleg să-și schimbe complet stilul. Aceste schimbări se pot datora unor roluri noi sau a unei simple dorințe.

O singură schimbare poate avea un impact maxim asupra aspectului fizic al unui om. După cum observăm vedetele își păstrează rareori ani la rând aceeași coafură, culoare a părului sau stilul de machiaj. Starurile sunt într-o permanentă căutare a unui nou look care să atragă atenția și să-și păstreze succesul.

Vă propunem să ne întoarcem în timp pentru a vedea cum arătau unele vedete cu câțiva ani în urmă și să le comparăm cu cele de astăzi. Unele fotografii mai vechi sunt o adevărată descoperire pentru noi. Aceste vedete par alte persoane după ce au ales să-și schimbe look-ul.

1. Bradley Cooper.

2. Emma Watson.

3. Emma Stone.

4. Katy Perry.

5. Chris Pratt.

6. Natalia Vodianova.

7. Blake Lively.

8. Charlize Theron.

9. Kerry Washington.

10. Jennifer Lawrence.

11. Kristen Stewart.

12. Tom Hardy.

13. Michelle Williams.

14. Anne Hathaway.

15. Tilda Swinton.

16. Elle Fanning.

17. Ellen DeGeneres.

18. Cate Blanchett.

Evoluția imaginilor acestor vedete este foarte interesantă: fie că și-au schimbat stilul, coafura sau modul lor de a fi deoarece trebuie să fie mereu în pas cu moda, pentru că orice apariție a lor este analizată până la cel mai mic detalii de criticii vestimentari sau de fanii lor.

Credeți că schimbările frecvente de imagine fac parte din profesie sau este o alegere personală a vedetelor? Vă place cum arătau aceste celebrități în trecut sau acum? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.