18 vedete care reușesc să fie frumoase la orice vârstă

Timpul nu cruță pe nimeni!

Prospețime la 20-30, încredere în sine la 40-50 și înțelepciune la 60-70. Fiecare vârstă are farmecul său și conștientizarea acestui lucru face ca procesul de îmbătrânire să fie minunat.  Vedetele știu acest lucru și, de la prima lor apariție pe marele ecran până în prezent continuă să ne demonstreze că vârsta nu trebuie să ne inspire teamă, putem îmbătrâni grațios și să ne bucurăm din plin de viață.

Am selectat fotografiile unor vedete mature care arată uimitor, indiferent de vârsta pe care o au. Uitându-ne la ele ne întrebăm cum reușesc să arate atât de bine? Am putea învață de la ele ce înseamnă eleganța, dragostea pentru muncă și o atitudine pozitivă față de viață.

1. Helen Mirren.

2. Courtney Cox.

3. Glenn Close.

4. Jane Fonda.

5. Susan Sarandon.

6. Sigourney Weaver.

7. Diane Keaton.

8. Meryl Streep.

9. Kevin Costner.

10. Michael Keaton.

11. Gillian Anderson.

12. Michelle Pfeiffer.

13. Jeff Bridges.

14. Sally Field.

15. Jodie Foster.

16. Hugh Grant.

17. Laura Dern.

18. Jamie Lee Curtis.

Aceste vedete arată minunat! Nu au de ce să privească cu regret spre trecut deoarece arată la fel de bine ca în tinerețe. Ne-au demonstrat încă o dată faptul că vârsta reprezintă doar un număr. Frumusețea, carisma și forma fizică de invidiat nu țin cont de vârsta. Unele celebrități trecute de prima tinerețe pot cu ușurință concura cu cele aflate în floarea vârstei pentru titlul de „cele mai atrăgătoare staruri”.

Care este actorul sau actrița Dumneavoastră preferată? Pe cine ați mai include în această listă? Vă place cum arată aceste vedete? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!