18 vedete care, după ce și-au reîmprospătat puțin look-ul, arată minunat

Unele vedete rămân fidele aceleiași imagini și nu își schimbă aproape niciodată tunsoarea și culoarea părului. Zooey Deschanel, de exemplu, preferă culoarea castanie, lungimea mai jos de umeri și bretonul voluminos în timp ce Gwyneth Paltrow preferă părul lung și drept. Dar altor vedete le place să experimenteze și sunt gata să-și schimbe coafura cel puțin o dată lună.

Ne place să admirăm schimbările în stilul vedetelor și să preluăm chiar și unele trucuri de ale lor. O tunsoare reușită și un zâmbet frumos schimbă radical aspectul.

Am pregătit, în continuare, o selecție de imagini ale unor vedete internaționale care s-au aventurat să încerce o coafură și o tunsoare nouă și nu au dat greș, deoarece arată extraordinar.

Shakira.

Selena Gomez.

Kaia Gerber.

Halsey.

Billie Eilish.

Halle Berry.

Madonna.

Demi Lovato.

Ana de Armas.

Charlize Theron.

Katy Perry.

Chrissy Teigen.

Lady Gaga.

Hilary Duff.

Kate Beckinsale.

Kylie Jenner.

Jennifer Lopez.

Penelope Cruz.

2020

2021

Uneori este suficient să ne schimbăm coafura și lumea din jurul nostru se schimbă.

Dacă vă gândiți de mai mult timp să încercați o tunsoare sau o culoare nouă, dar nu vă ajunge curaj, sperăm că aceste vedete vă vor încuraja să încercați un nou look. Există o mulțime de variante de tunsori și culori, suntem siguri de faptul că veți găsi ceea ce vi se potrivește. Vă dorim să arătați mereu impecabil și să vă simțiți extraordinar, indiferent de tunsoarea și culoarea pe care o veți alege.

Vă place să vă schimbați frecvent coafura sau preferați să nu experimentați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!