18 tunsori de tip Bob-Carre, ce nu vă vor lăsa indiferenți!

Suntem siguri că orice doamnă dorește să fie în pas cu moda și să poarte cele mai elegante și moderne tunsori, indiferent de vârstă, caracteristici faciale sau tipul de păr. O tunsoare perfectă este cel mai important element din aspectul oricărei femei.

Doriți o tunsoare modernă? Anul acesta vedeta tunsorilor este cea Bob-Carre, de lungime scurtă sau medie. Această tunsoare este una dintre cele mai moderne, care mereu va fi în top. Fascinantele tunsori de tip Bob-Carre sunt potrivite pentru părul de orice tip și densitate. Pregătiți-vă o ceașcă de ceai sau cafea, relaxați-vă și inspirați-vă de ideile perfecte pe care le-am colectat pentru dvs:

1. Tunsoare Bob-Carre pentru părul blond

2. 

Acestă tunsoare se potrivește oricui, indiferent de exterior sau modul de viață. În plus, ascunde imperfecțiunile tenului. Diversitatea modelelor accentuează ochii sau alungesc vizual fața rotundă.

3. 

4. Tunsoare Bob-Carre pentru părul întunecat

5. 

6. 

7. Adăugați nuanțe de gri, roz sau platină

8. 

9. 

10. Bob-Carre blond pentru fetele elegante și stilate

11. 

12. 

13. Tunsori uimitoare pentru părul scurt

14. 

15. 

16. Tunsoare Bob-Carre cu o colorare mai complexă

Tunsorile Bob-Carre sunt elegante și frumoase, dar ele pot fi efectuate într-un mod nu atât de clasic și strict. Dacă veți schimba culoare părului într-o nuanță puțin mai diferită, veți aplica o culoare în stil ombre sau veți adăuga nuanțe gri sau roz pe câteva fire de păr, veți deveni o adevărată regină. Complimentele din partea rudelor și a prietenelor, cu siguranță nu se vor lăsa așteptate.

17. 

18. 

Cu ajutorul acestor recomandări puteți deveni și mai tânără și mai atrăgătoare.

Care este modelul dvs preferat de tunsoare?