18 ținute pentru femeile trecute de 40 pe care trebuie să le probați neapărat

Cămășile albe nu au limită de vârstă și nu ies niciodată din modă, de aceea orice fetiță trecută de 40 trebuie să aibă cel puțin una în garderobă.

Dacă obișnuiți să purtați cămașa peste pantaloni, alegeți modele cu slim fit, căci ele vor accentua frumusețea figurii dvs.

Ținută total black

Culoarea neagră poate face adevărate minuni în ceea ce privește corecția figurii și se potrivește pentru practic orice ocazie, completând ținuta cu o eleganță extraordinară.

Odată cu înaintarea în vârstă pielea femeii își pierde strălucirea de altă dată și devine mai palidă. Culoarea neagră poate crea un contrast puternic, care să accentueze ridurile și cearcănele. Ce-i de făcut atunci? Vă recomandăm să apelați la niște accesorii de culori pronunțate: o eșarfă roșie, bijuterie albă sau accesorii aurii.

Pantalonii până la glezne sunt foarte populari printre femeile de orice vârstă. Acesta e unul din modelele care accentuează frumusețea picioarelor și face întreaga ținută mai gingașă, iar un pulover cu un umăr dezgolit va adăuga o notă de mister în aspectul dvs.

Includeți neapărat în garderoba dvs. niște piese vestimentare de culoare gingașă albastru deschis.

Un palton de culoare intensă va accentua personalitatea dvs.

Pantofii de culori intense arată superb și nu au limită de vârstă.

Pantofii de tip loafer vă vor da o tentă de șic franțuzesc.

Lucrurile simple vă vor face stilată în orice condiții.

Și bineînțeles un cardigan!