18 persoane care și-au găsit animalul de companie perfect

Chiar dacă s-au efectuat destule studii, nu s-a putut găsi prea multe explicații pentru asemănarea dintre stăpâni și animalele lor de companie.

În cadrul unui experiment foarte interesant câteva persoane au fost rugate să potrivească imaginile stăpânilor cu ale animalelor de companie. În urma acestui experiment s-a constat faptul că majoritatea persoanelor au făcut asocierile corecte, demonstrând faptul că nu era o asociere accidentală. Mai există și o ipoteză potrivit căreia oamenii sunt atrași de animalele care le seamănă, fapt care s-a demonstrat, printre altele, de un studiu care a constatat că tinerele cu părul lung îi considerau mai frumoși pe câinii cu blana lungă și cu urechile mari, precum cockerii spaniel sau cei din rasa beagle, în vreme ce femeile cu părul scurt îi declarau mai frumoși, mai inteligenți și mai prietenoși pe cei cu urechile scurte și ascuțite. Un alt studiu a demonstrat că persoanele mai dure preferau câinii din rase mai agresive. Pe lângă aceste manifestări ale legii atracției, mai intervine și faptul că animalele de companie au tendința de a-și imita stăpânii.

Oricare ar fi explicația, putem presupune că animalele noastre de companie pe măsură ce se obișnuiesc cu noi, adoptă obiceiurile și stilul nostru de viață.

Vă propunem în continuare o selecție de fotografii cu unele persoane și animalele lor de companie care par a fi create unul pentru celălalt. Sunt cu adevărat impresionante!

1. Prietenul meu și-a găsit copia.

2. 

3. 

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

V-au plăcut aceste fotografii? Care dintre ele v-a impresionat cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!