18 perechi de vedete care au ales aceeași ținută, dar nu au dat greș

Una dintre temerile celebrităților este să apară pe covorul roșu în ținute similare sau pe care le-au purtat alte vedete. Acest lucru se poate întâmpla din cauza că multe staruri sunt adepte ale anumitor case de modă. De aceea în ultima vreme devine un lucru obișnuit ca vedetele să apară pe covorul roșu în aceleași ținute. Chiar și așa reușesc să își păstreze individualitatea.

Camilla Luddington și Scarlett Johansson.

Gigi Hadid și Halima Aden.

Cristina Ricci și Noomi Rapace.

Kim Kardashian și Rosalia.

Normani și Demi Lovato.

Fergie și Olivia Munn.

Kesha și Pink.

Kylie Jenner și Natalia Yakimchik.

Taylor Swift și Heidi Klum.

Cara Delevingne și Solange Knowles.

Blake Lively și Tinache.

Jennifer Lopez și Rihanna.

Cameron Diaz și Hayden Panettiere.

Allison Williams și Adriana Lima.

Jamie King și Nicky Hilton.

Jena Malone și Leigh Lezarc.

Lindsay Ellingson și Ashley Madekwe.

Olivia Wilde și Poppy Delevingne.

Chiar dacă au purtat ținute identice, diferențele au fost făcute de accesoriile alese precum și de specificul siluetei lor.

Yves Saint Laurent afirma că cel mai important detaliu al unei rochii este femeia care o îmbrăcă. Iar vedetele din articolul nostru sunt cele mai bune dovezi în acest sens. Aceleași costume sau rochii arată foarte diferit. Trebuie să analizăm cu mare atenție dacă este vorba despre aceeași ținută.

Acest lucru ne demonstrează încă o dată faptul că atitudinea noastră, postura, machiajul, coafura, precum și alegerea accesoriilor au o influență nespus de mare asupra ținutelor pe care le purtăm.

Cum vă simțiți când la un eveniment întâlniți pe cineva în aceeași ținută? Cui, după părerea Dumneavoastră, i se potrivesc mai bine ținutele date? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.