18 idei neobișnuite pentru pomul de Crăciun, care nu ocupă un spațiu prea mare în casă. Să vină sărbătorile!

Se apropie sărbătorile, ceea ce înseamnă că în curând va trebui să decorați pomul de Crăciun, dacă încă nu ați făcut-o. Pomul de Crăciun este unul din atributele principale ale acestei sărbători luminoase, pline de magie și, fără îndoială, mult așteptate.

Dar ce e de făcut dacă nu aveți loc suficient în casă pentru un brăduț mic, darămite pentru unul mai mare? Iar uneori este imposibil de instalat pomul de Crăciun din simplul motiv că există copii mici sau animale de companie în casă, care pot răsturna bradul, striga globurile sau chiar pot să înghită acele… Din aceste motive, mulți renunță la decorarea pomului și, prin asta, se privează de un atribut important pentru atmosfera de sărbătoare.

O bună prietenă de-a mea, care practică de mulți ani lucrul manual, a reușită să găsească o soluție inedită la această problemă. Ea a confecționat un pom de Crăciun netradițional, folosind materialele pe care le-a avut la îndemână. Rezultatul s-a dovedit impresionant!

Designul pomului de Crăciun

Inspirată de această idee, redacția noastră a pregătit pentru tine 18 modele de pomi de Crăciun care nu ocupă mult spațiu în casa ta. Este exact ceea de ce ai nevoie!

1. Acest panou de perete va arăta foarte elegant și, totodată, va crea o atmosferă festivă în casă. Fetrul poate fi înlocuit cu cartonul sau hârtia colorată. O asemenea frumusețe se face literalmente într-o jumătate de oră.

2.

3. O idee excelentă care va permite economisirea spațiului în casă! Pune pur și simplu un poster pe perete pe care este reprezentat un brad și decorează-l cu mici globuri și jucării aurii.

4.

5. Un perete gol din casă poate fi decorat în acest mod – improvizând pe el un pom cu adevărat original. În calitate de contur folosește o ghirlandă de pompom-uri, iar pentru a completa această lucrare artistică, utilizează jucării în formă de păsărele din carton și inimioare meșterite din nasturi.

6.

7. Dacă, după ce ai împodobit pomul de Crăciun, ți-au mai rămas globuri, poți încerca să faci un asemenea decor inedit. Agață globurile pe un perete sau pe ușă, așa cum e arătat în această imagine.

8.

9. O alternativă potrivită pentru amatorii minimalismului în designul interior!

10.

11. În ultimul timp, sunt în vogă suporturile de lemn în formă de brad. Și într-adevăr sunt foarte practice, doi într-unul: și rafturi, și decorațiune de sărbători!

12.

13. Iar în acest mod, și cadourile pot fi oferite într-un mod neobișnuit.

14.

15. Iată încă niște modele interesante!

16.

17. Un panou din PAL, o ghirlandă electrică și o câteva ținte, iar drept rezultat vei obține un decor încântător, de care vor fi impresionați toți cei ai casei!

18.

Ținând cont de aceste idei, vei putea să creezi în casa ta o atmosferă absolut mirifică. Prietenii vor fi încântați de imaginația și îndemânarea ta, iar pomul de Crăciun care nu va lua din spațiul casei tale te va binedispune în fiecare zi!