18 idei de tunsori moderne, ce merită a fi încercate în acest sezon!

Motivul principal, pentru care o femeie alege tunsoarea Pixie, este curajul și gustul rafinat. Fără îndoieli: femeia care alege această tunsoare, nu are frică de nici o schimbare. Doriți o tunsoare trendy? Tendințele recente vă vor ajuta să căpătați un aspect modern și bine îngrijit.

Chiar dacă stați la dubii și credeți că o tunsoare precum Pixie nu este pentru dvs, totuși luați în considerare diversele opțiuni ce le oferă aceasta. Credeți-ne, această tunsoare este potrivită pentru orice femeie, cu orice tip de păr și stil de viață. Să nu vă fie frică să încercați această tunsoare! Viața este prea scurtă pentru a nu vă permite plăcerea unui astfel de experiment îndrăzneț.

1. Pixie pentru păr des 

O tunsoare scurtă întotdeauna atrage atenția asupra trăsăturilor feței. De exemplu: această tunsoare accentuează cu succes atractivitatea unei doamne blonde. Părul des este perfect pentru tunsoarea în straturi, puțin neglijentă, care necesită doar gel pentru fixarea firelor. Ca rezultat, obțineți o imagine ce este pur și simplu orbitoare!

2. Pixie pentru păr subțire 

Modelul de tunsoare care este extrem de modern – părul ras din partea din spate și a tâmplelor. O tunsoare ce diferențiază clar părul lung de cel ras – este îndrăzneață, modernă și grozavă! Fata din imagine a adăugat un pic de culoare părului – roz. Aceasta armonizează perfect cu culoarea pielii, cu chipul fin și o face mai feminină.

3. Pixie alungit 

Această tunsoare arată modern și original. Firele aranjate haotic redau părului subțire volum și oferă diferite opțiuni de aranjare a părului – principalul lucru este imaginația. De exemplu – schimbați direcția bretonului, subliniind linia bărbiei. Această tunsoare este perfectă pentru atât pentru o față ovală, cât și pentru cea în formă de inimă.

4. Pixie pentru păr ondulat  

Femeile cu părul ondulat consideră că coafurile scurte nu sunt potrivite pentru buclele lor obraznice. Nu este corect. Principalul lucru este ca să fie aleasă o tunsoare corectă și potrivită. Părul ondulat arată mai bine în tunsorile Pixie mai lungi, ceea ce vă permite să vă aranjați părul într-un mod natural sau chiar fără modelare – un pic haotic și neglijent.

5. Pixie ultra scurt 

O tunsoare Pixie extrem de scurtă poate părea o decizie îndrăzneață, dar avantajele sale sunt incontestabile. Este ușor de îngrijit, fără probleme cu uscarea și modelarea părului. Cu o astfel de tunsoare veți arăta dramatic și îndrăzneț în același timp. Acest gen de tunsoare este perfect pentru fetele cu caracteristici expresive a feței și cu ochii mari.

Credeți sau nu, dar o tunsoare Pixie vă poate schimba viața spre bine! Cum? O tunsoare scurtă întotdeauna arată bine și aveți nevoie de doar câteva minute pentru a arăta perfect. Încercați să vă amintiți, de câte ori ați întârziat, numai din cauza coafurii. Dacă credeți că o tunsoare scurtă este monotonă, vă greșiți.

Evident, majoritatea femeilor cu păr lung nu au timp de a face ceva cu el, decât o coadă sau cosiță. În schimb, puteți alege un Pixie clasic, o tunsoare scurtă, texturată sau îngrijită, cu o linie de păr clară și corectă. Iar experimentele cu modelarea și aranjarea nu vă vor lăsa să vă plictisiți.

Știți care este avantajul principal al părului scurt? Puteți purta cerceii dvs mari și preferați, pe care înainte vi le ascundeau părul lung. În plus, mai aveți oportunitatea de a descoperi ce fermecători pot fi umerii și clavicula. Adesea, o nouă tunsoare este ceea ce trebuie pentru a vă simțiți mai fericită, privindu-vă de dimineață în oglindă. Lăsați lumea să vadă, cât de îndrăzneață și frumoasă sunteți!

6. Pixie asimetric 

7. Pixie cu contur ascuțit 

8. Pixie cu breton lung  

9. Pixie în straturi 

10. Fire neascultătoare 

11. Pixie de lungime medie 

12. Pixie pentru păr ondulat  

13. Pixie cu breton 

14. Pixie lung cu breton 

15. Pixie ras din spate și la tâmple 

16. Pixie asimetric cu breton lung 

17. Pixie cu fire mai deschise 

18. Pixie aranjat haotic