18 fotografii sincere ale unor vedete: iată cum arată pe Instagram și în realitate.

Femeile vor să arate mereu impecabil. Vedetele nu fac excepție recurgând, în căutarea perfecțiunii, la diferite metode: proceduri cosmetice, machiaj profesional, stiliști și, desigur, Photoshop. Odată cu apariția acestuia și a altor aplicații viața persoanelor celebre, și nu doar a lor, a devenit mult mai simplă.

V-ați obișnuit deja să urmăriți, în lumea virtuală, vieți perfecte, cu multă culoare și fericire, cu povești de dragoste și călătorii interminabile? Dar este oare și realitatea la fel de „roz”? Am comparat fotografiile unor vedete și am observat că ceea ce publică pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, rețeaua de socializare care atrage tot mai mulți utilizatori de la o zi la alta, unde ar trebui să fie instantanee „sincere” din viața lor, diferă foarte mult de fotografiile făcute în aceeași zi de fotografi profesioniști ori surprinse de paparazzi.

Am observat că unele vedete din selecția noastră arată mult mai bine în realitate decât în fotografiile editate.

Monica Bellucci.

Salma Hayek.

Julianne Moore.

Penelope Cruz.

Rihanna.

Selena Gomez.

Victoria Beckham.

Olivia Wilde.

Beyonce.

Kate Beckinsale.

Lady Gaga.

Charlize Theron.

Priyanka Chopra.

Nicole Kidman.

Rosie Huntington-Whiteley.

Eva Longoria.

Katy Perry.

Naomi Campbell.

Urmărim și admirăm fotografiile perfecte ale vedetelor, de viața pe care o au și de felul cum arată. Totuși, nu întotdeauna ceea ce este expus pe rețelele de socializare coincide cu realitatea.

Din fericire fotografiile din selecția noastră ne-au demonstrat că unele vedete arată minunat și în realitate.

Editați fotografiile înainte de a le posta pe rețelele de socializare? Sau le preferați fără editare?