18 fotografii care trebuie arătate de fiecare dată când cineva spune că pisicile nu sunt la fel de loiale precum câinii!

Disputele dintre fanii pisicilor și câinilor, se pare că nu vor dispărea niciodată. Totuși, întreaga lume consideră că pisicile nu sunt la fel de devote stăpânilor precum câinii. Dar adorabilele pisici la fel ca și câinii tânjesc, atunci când proprietarul lor nu este acasă. Mai mult ca atât, ele ajută proprietarului să depășească unele griji sau dureri și răspund cu un sentiment de recunoștință sinceră celui ce îi poartă de grijă.

Noi știm cu siguranță că pisicile sunt la fel de loiale proprietarilor săi ca și câinii. Sau poate chiar ne iubesc și mai mult.

1. ”Iubitul meu a făcut această poză la 10 minute după ce am plecat la serviciu.”

2. ”Ziua în care am adoptat-o pe Lulu. Am reușit la timp să o iau de la adăpost. O iubesc atât de mult.”

3. ”Nici măcar nu știu pe cine îl iubește mai mult.”

4. ”Am luat-o în casă chiar ieri. Am fost inseparabili 24 de ore.”

5. ”Am adesea coșmaruri după care nu pot dormi. De fiecare dată când se întâmplă acest lucru, pisica mea stă lângă mine toată noaptea pentru a se asigura că sunt bine. O iubesc mult.”

6. ”Când am luat pisica de la adăpost, unde petrecuse 11 ani, mi s-a spus că nu se va putea adapta într-o casă după ce a locuit atât de mult timp în cușcă.”

”Dar uitați-vă, pare-mi-se că a reușit!”

7. ”Ea mă întâlnește la ușă când vin acasă de la serviciu. Apoi, se încolăcește în brațele mele când privesc un film, doar pentru ca să fie alături.”

”Mă trezesc în fiecare dimineață și ea deja e alături. Nu știu ce am făcut că merit această iubire necondiționată.”

8. ”Ce să spun, este îndrăgostită de el.”

9. ”Pisica noastră urăște îmbrățișările. Dar când fiica mea s-a întors acasă, ea a stat 3 zile pe perna ei.”

10. ”Asta vedem în fiecare zi când ne întoarcem acasă de la serviciu. Nu am idee câtă răbdare au, dar sunt acolo întotdeauna.”

11. ”Momentul în care a devenit fata tatei.”

12. ”Astăzi depresia mea aproape că mă biruie. Apoi a venit pisica să mă mângâie și asta îmi dă putere să lupt mai departe.”

13. ”Ea își face griji pentru mine.”

”Când strănut sau tușesc, pisica mea emite un ”miau” trist. Apoi intră în cameră ca să verifice cum mă simt și se urcă în brațele mele. Păi, cine dacă nu ea își va proteja stăpâna.”

14. ”Un sărutul dulce de dimineață, de la Millie.”

15. ”Nu-mi văzusem micuțul înger de mai bine de un an și mă temeam că mă va uita. Dar a fost chiar și mai afectuoasă.”

16. ”Găsiți-vă pe cineva care vă va privi la fel cum pisica noastră se uită la soțul meu.”

17. ”Este Max, l-am luat ieri. Astăzi a petrecut aproape 4 ore în brațele mele. A adormit, iar când am încercat să-l mut într-un alt loc, a început să plângă.”

18. ”Pisicii i-a plăcut atât de mult prietena mea, încât nu a mai avut chef să-mi distrugă pomul de Crăciun.”

Cât de loială este pisica dvs? Așteptăm comentariile cu drag.