18 fetișcane care au participat la show-ul de makeover, după care au devenit o adevărată întruchipare a feminității! 

Fiecare femeie este frumoasă în felul său, indiferent ce haine poartă și ce coafuri preferă. Doar că, oricare femeie este interesată să știe ce pot face mâinile iscusite ale artiștilor de machiaj și ale stiliștilor. Anume această oportunitatea este dată fetelor la emisiunile TV, unde sunt transformate în adevărate prințese.

Femeile și-au folosit dintotdeauna părul pentru a-și schimba întreaga înfățișare, pentru că o astfel de transformare pare a fi mai simplu de realizat și are un impact vizual major. Însă, dacă coafura potrivită este completată cu un machiaj stilat și o ținută actuală, aspectul se poate schimba dincolo de recunoaștere.

Nouă ne-a plăcut foarte mult să privim transformările care au ajutat aceste 18 fetișcane să-și evidențieze frumusețea sa naturală și să se transforme în femei irezistibile. Vă invităm să le admirați mai jos:

1.

2.

3.

4.

În popor adesea se zice că dacă o femeie întâmpina unele dificultăți, fie pe plan personal sau profesional, aceasta își schimbă look-ul sau mai bine zis, coafura.

5.

6.

7.

Un studiu recent publicat de unul din producătorii notorii de vopsea de păr, arată că mai mult de jumătate dintre femei se simt mult mai încrezătoare după ce au făcut o vizită la salonul de coafură, în urma unei despărțiri.

8.

9.

10.

Femeile se folosesc de coafură pentru a se face remarcate sau pentru a le transmite un mesaj celor din jur. Este posibil ca o femeie să își schimbe aspectul fizic cu ajutorul coafurii de o sută de ori pe parcursul vieții.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Ați fi dorit să participați la o astfel de emisiune sau să trimiteți pe cineva cunoscut să experimenteze o astfel de transformare? Așteptăm cu drag comentariile dvs.