18 dovezi că Monica Bellucci arată minunat la orice vârstă, se pare că a descoperit secretul frumuseții eterne

Monica Bellucci este, pentru multe femei, un simbol al frumuseții și al feminității.

Cariera cinematografică a actriței a început în anii 1990, dar a câștigat faima la nivel mondial în anii 2000, după lansarea filmului Malena.

Una dintre primele apariții ca actriță de renume mondial a avut loc la cel de-al 51-lea Festival de Film de la Berlin din 2001, unde a purtat o rochie roz, completată de o eșarfă fină. Aceasta este o ținută destul de rară pentru Monica Bellucci, deoarece preferă de obicei ținutele în nuanțe mai închise.

La premiera „Matrix – Reîncărcat”, care a avut loc în 2003, Monica a apărut într-o rochie neobișnuită din satin.

O ținută similară, cu mănuși lungi negre, a purtat, în 2003, la Cannes.

Apropo Monica Bellucci a fost, în 2003, gazda Festivalului de Film de la Canne. La deschiderea Festivalului actrița a apărut în alb.

De obicei Monica preferă părul drept sau puțin ondulat. Dar, în 2004 a purtat ți coafuri cu bucle mici.

În același an actrița a născut-o pe fiica cea mare, Deva. Paparazzi au vânat-o pe tânăra mamă, dar Monica și Vincent au încercat să țină copilul departe de ochii curioși. Chiar și așa au apărut poze cu ele.

Este demn de remarcat faptul că în viața de zi cu zi vedeta de film nu arată mai rău decât pe covorul roșu.

În 2005 a fost lansat filmul „Frații Grimm”, în care Bellucci a interpretat-o ​​pe regina malefică. Actrița a venit la premieră într-o rochie neagră. Acesta este unul dintre look-urile preferate ale Monicăi.

Actrița iubește culoarea roșie și știe să o poarte. În 2006 a apărut la premiera filmului „Eu și Napoleon” într-o rochie roșie laconică și cu un minim de accesorii.

La Festivalul de Film de la Cannes din 2008 Monica a apărut din nou într-o rochie albă. De data aceasta cu bucle în stil Hollywood.

În 2009 Monica Bellucci a câștigat Women’s World Award și, la această ceremonie, a purtat o rochie de culoarea lavandei.

Monica arată bine atât în rochii cu imprimeu floral cât și cu leopard print.

La Premiul Virna Lisi Award din 2017 a purtat o ținută în stilul anilor 50: o rochie neagră, cu buline albe și un bolero negru.

Actrița iubește costumele sobre cu pantaloni. Preferații săi sunt pantalonii care acoperă pantofii deoarece alungesc picioarele.

Actrița poartă rareori ținute în nuanțe delicate. Rochia pe care a purtat-o ​​la ceremonia de decernare a premiilor Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian a reușit să ne uimească.

În 2019 s-a discutat activ despre noul iubit al Monicăi, artistul francez Nicolas Lefebvre. Apoi au apărut împreună la una dintre petrecerile Festivalului de la Cannes. Actrița a ales, pentru această ocazie, o rochie colorată.

Ținutele Monicăi Bellucci sunt renumite pentru decolteu, dar poartă și rochii cu guler înalt. La premiile Lumiere Film din 2018 Monica a apărut într-o rochie roșie.

Monica nu își schimbă stilul nici acum. Poate purta topuri transparente cu decolteu adânc combinate cu sacouri și pantaloni clasici. Regula sa, la care nu renunță niciodată, este următoarea: să descopere fie doar partea de sus, fie partea de jos.