18 dovezi că lumina și unghiul nepotrivit le pot juca festa chiar și celor mai frumoase vedete

Înclinarea corectă a capului, un zâmbet ușor, umerii relaxați și fotografia perfectă este gata.

Chiar dacă știm cum să pozăm, fiecare dintre noi are fotografii pe care le consideră nereușite și pe care ar vrea să le ascundă cât mai departe. Chiar și vedetele, care știu foarte bine să pozeze, mai au fotografii nereușite deoarece lumina sau unghiul nepotrivit le pot juca festa.

Vă prezentăm în continuare o serie de fotografii care au fost făcute aproximativ în același timp, dar arată complet diferit.

Aishvaria Rai.

Julia Roberts.

Julianne Moore.

Monica Bellucci.

Naomi Watts.

Demi Moor.

Elizabeth Hurley.

Cate Blanchett.

Winona Ryder.

Gillian Anderson.

Anne Hathaway.

Olivia Wilde.

Keira Knightley.

Vanessa Paradis.

Sarah Jessica Parker.

Lady Gaga.

Renee Zellweger.

Deși știu foarte bine cum să-și promoveze imaginea și să pozeze din unghiurile care le favorizează, persoanele celebre nu pot controla chiar totul și uneori apar și ele în ipostaze care nu prea le avantajează.

Kate Middleton.

După ce am privit aceste fotografii ne-am convins încă o dată de faptul că lumina potrivită, unghiul și poziția capului fac diferența.

Multe persoane evită să se fotografieze deoarece consideră că nu arată prea bine în fotografii,, lucru care le face să piardă multe amintiri frumoase. Puțini însă știu că o fotografie de succes depinde nu doar de aparatul de fotografiat, un detaliu foarte important este să ne găsim unghiul perfect. Pentru aceasta ar trebui să încercăm să ne schimbăm postura și expresiile faciale până când vom obține o fotografie pe plac.

Vă place cum arătați în fotografii? Cunoașteți vreun secret al unei ședințe foto reușite? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!