18 dovezi ale faptului că fiecare femeie poate arăta ca o vedetă. Este suficient să-și coloreze și să-și coafeze părul și să se machieze

Industria frumuseții nu stă niciodată pe loc. Brandurile globale se dezvoltă în permanență, iar stiliștii cu renume mondial inventează noi tehnici de coafare și vopsire.

Fiecare femeie, care are grijă de exteriorul său poate confirma, cât de importantă este culoarea părului. Igor Khonin este unul dintre cei mai buni coloriști din Rusia. Din 2003 lucrează ca stilist în multe studiouri și saloane din diferite țări. Pe lângă aceasta este și ambasador al Wella Professionals. Colaborarea sa cu Wella Professionals a început chiar mai devreme, în 2002, pe când studia la facultate.

Igor s-a specializat în tehnici precum ombre și balayage, tranzițiile de la o culoare la alta fiind realizate impecabil.

Vă invităm să admirați în continuare rezultatele muncii acestui artist:

1. Știe cum să transforme, cu ajutorul unei noi culori a părului și a unei tunsori reușite, orice femeie.

2. O schimbare spectaculoasă! 

3. La momentul actual este în vogă naturalețea. 

4. Schimbarea culorii părului implică și o schimbare de imagine sau stil.

5. 

6. Tendințele actuale ne propun să punem accent pe culorile și nuanțele naturale.

7. Procedura de vopsire durează mai mult timp, dar rezultatul este extraordinar!

8.

9. Această tehnică minunată face părul mai voluminos și-i menține aspectul natural.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16. 

17.

18.

Igor este nespus de talentat în domeniul său.

Mentorul său este Romeo Philippe, ambasadorul global al Wella Professionals. Mai mulți ani de experiență, un număr mare de cursuri de instruire oferite de unii dintre cei mai buni coloriști din lume cum ar fi, spre exemplu, Guy Teng și dragostea pentru munca sa au reușit să-i aducă faima în întreaga lume.