18 de creații ale unui make-up artist care demonstrează că fiecare femeie poate arăta ca o vedetă

Femeile sunt în continuă căutare a lucrurilor care să le facă să se simtă mai bine în propria lor piele. Iar machiajul este unul dintre aceste lucruri, întrucât acesta poate fi folosit pentru a ne ascunde micile imperfecțiuni cât și pentru a ne pune în valoare punctele forte. Pe măsură ce industria cosmetică evoluează și apar noi și noi produse performante, care au putere mare de acoperire și, în același timp, un efect natural, rezultatele specialiștilor devin din ce în ce mai impresionante.

Elena Motinova, make-up artist celebru transformă cu măiestrie nu doar vedete, ci și femei obișnuite. Și este sigură de faptul că orice femeie este frumoasă.

Elena are propriile secrete, care le ajută pe femei să fie mult mai încrezute și să pară mai tinere. Aceste fotografii din seria „înainte” și „după” ne demonstrează că fiecare femeie poate arăta ca o adevărată vedetă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12. Make-up artistul știe cum să folosească produsele cosmetice și ce pot face produsele decorative.

13.

14. Fiecare femeie se poate simți ca o regină.

15.

16.

17.

18. Aceste fotografii surprind transformarea incredibilă a unor femei care arată spectaculos grație machiajului impecabil și a aranjării părului.

Aceste lucrări minunate ne confirmă încă o data faptul că machiajul și coafura pot face adevărate minuni, ascunzând imperfecțiunile și punând în valoare calitățile. În unele cazuri chiar este destul de dificil să recunoaștem femeile după ce se machiază.

Sperăm că aceste idei vă vor inspira să vă reîmprospătați aspectul pentru a deveni și mai încrezute în forțele proprii.

Care transformare este, după părerea Dumneavoastră, cea mai reușită? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!