18 copii care le vor da bătăi de cap chiar și unor părinții experimentați

Unele năzbâtii copilărești sunt destul de inofensive, în timp ce altele i-ar putea enerva chiar și pe părinții foarte calmi. Dar, în loc să ne indispunem, ar fi bine să ne amintim că orice încercare a copiilor de a încălca regulile este doar o parte integrantă a procesului de creștere și o modalitate de a testa limitele a ceea ce este permis.

Am descoperit pe internet câteva fotografii pe care orice părinte le va înțelege fără cuvinte.

I-am rugat pe copiii mei să ducă niște cărți sus. Aceasta este intrarea în dormitorul meu.

Copilul meu de 5 ani a învățat că totul poate fi copiat și mi-a făcut o farsă.

Copilul nostru învață alfabetul!  

În sfârșit am descoperit unde îmi ascundeau monedele gemenii mei de 3 ani.

Nu am vrut să-i gătesc fiicei mele bucatele sale preferate deoarece nu-și face curățenie în cameră. M-a ignorat și și-a gătit singură.

Fiica mea a lăsat lupa în suportul pentru pahare al scaunului pentru copii.  

Iată ce înseamnă să fii tată. 

Nepotul de 6 ani și-a depășit limita de minute de joc pentru ziua respectivă și m-a invitat mai târziu să ne jucăm împreună. 

Fiica mea insistă să stau în spatele acestui copac în timp ce ea numără până la 10. O face de fiecare dată când ne jucăm de-a v-ați ascunselea!

Iată cum arată acum mașina surorii mele după ce fiul ei a găsit o sticluță de ojă. 

În loc să le pună la loc, copiii au băgat aceste vase în cuptor!

Când aveam 4 ani mama mi-a dat voie să aleg: să mergem de ziua mea la grădina zoologică sau la magazinul de ventilatoare. Iată ce am ales.   

Fiul meu adoră să mănânce hot dog.

Fiica mea a găsit creta în timp ce eu eram în altă cameră.

Fiica mea de 2 ani mi-a decorat consola de jocuri.

Copilul meu a hotărât să umple singur cada. Am aflat despre aceasta când am auzit cum curgea apa pe podeaua din bucătărie. 

I-am spus fiicei mele că îi voi da 10 dolari, dacă va face ordine în camera fratelui. Urma să-i primească dimineața. Iată ce a făcut în această seară. 

Fiului nostru de 2 ani îi place să exploreze dulapurile. Am pus peste tot lacăte, dar a înțeles cum funcționează. Apoi am deșurubat toate mânerele. După câteva zile dulapul era iarăși deschis. Astăzi l-am prins pe inventator: deșuruba șurubul de la o mașină de a sa și-l înșuruba în ușă. Când auzea că vin, ascundea imediat șurubul. 

Cu ce ​​farse și farse copilărești v-ați confruntat?