18 cele mai stilate femei din secolul XX, pe care le-am adaptat la standardele moderne de frumusețe!

Audrey Hepburn, Coco Chanel, Prințesa Diana au fost și rămân exemple de urmat pentru milioane de femei din întreaga lume. Imaginile lor au intrat în istoria modei mondiale și ele au devenit un simbol al frumuseții și al gustului impecabil al secolului trecut.

Au fost celebre și talentate. Cele mai frumoase femei ale secolului 20 au reușit să adune mii de fani și au frânt multe inimi. Ele și-au lăsat amprenta în istoria lumii moderne, au șocat sau au stârnit invidia prin ambițiile și farmecul lor aparte. Vă prezentăm mai jos o selecție cu cele mai frumoase femei ale secolului 20.

Aceste femei au marcat secolul trecut prin personalitate puternică și realizările pentru care au avut curaj. Au reușit să se facă remarcate și să rămână în memoria oamenilor, motiv pentru care merită a fi mereu apreciate.

Iar noi am decis să ne imaginăm cum ar putea arăta cele mai influente și mai fermecătoare femei din secolul trecut, dacă aspectul lor ar fi în concordanță cu ideile moderne de modă și atractivitate. Deci, să începem vizualizarea acestor transformări uimitoare:

1. Gina Lollobrigida

2. Sophia Loren

3. Katharine Hepburn

4. Ornella Muti

5. Jacqueline Kennedy

6. Twiggy

7. Coco Chanel

8. Jean Dorothy Seberg

9. Brigitte Bardot

10. Grace Kelly

11. Marilyn Monroe

12. Liza Minnelli

13. Diana, prințesa de Wales

14. Jean Shrimpton

15. Audrey Hepburn

16. Rita Hayworth

17. Elizabeth Taylor

18. Marlene Dietrich

Care transformare credeți că a fost cea mai reușită? Care doamnă celebră al secolului trecut este favorita dvs? Care dintre femeile celebre credeți că merită să fie apreciată pentru realizările sale?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.