18 balcoane ciudate care spun multe despre proprietarii lor

V-ați întrebat vreodată care este funcția unui balcon? Livingul este pentru oaspeți, dormitorul pentru relaxare, bucătăria pentru gătit. Dar balconul este pentru suflet, pentru a simți aerul de afară fără a ieși din locuință. Unele persoane, însă, uită de acest lucru, depozitând lucruri inutile.

Balconul este ca o carte de vizită a proprietarilor. Putem afla care este profesia acestora, hobby-urile sau cât sunt de leneși sau strângători.

Aici, probabil, locuiește un angajat al căilor ferate. 

Iar aici locuiește Peter Parker.

Există și astfel de balcoane.

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă locatarii o reprezintă spațiul mic al apartamentelor. De aceea unii proprietari mai ingenioși recurg la asemenea idei „minunate”.  

Balconul unui introvertit.

Un balcon neobișnuit. 

Oare cine locuiește aici?

Garaj cu balcon.

Oare ce se întâmplă în locuința acestei persoane? 

Un balcon foarte „util”.

Pentru unii balconul este depozit, iar pentru alții o „operă de artă”!

Iar aici locuiește un colecționar.

Și-a dorit omul balcon. Și l-a construit.  

Parcă este balcon și parcă nu. 

Lasă-l să atârne deocamdată. Unele persoane extrem de inventive reușesc să obțină spațiu suplimentar. Aceste construcții, pe lângă faptul că sunt inestetice, pot reprezenta și un mare pericol pentru oameni. 

Mă întreb cine face baie acolo? 

Alt balcon s-ar fi prăbușit demult.

Și acesta este un balcon. Se încadrează perfect.   

Aceste balcoane au făcut vâlvă pe internet și au stârnit curiozitatea multora. Balconul este foarte necesar: putem savura o cafea la aer curat ori discuta seara cu prietenii. Dar unele persoane uită complet de această funcție a balcoanelor, transformându-le în depozite sau spații ciudate.