18 actori și actrițe care se transformă pe ecran dincolo de recunoaștere

Un actor talentat se poate transforma dincolo de recunoaștere.

Actorii își schimbă des rolurile și imaginea, chiar dacă uneori se atașează de unele. Am studiat filmografia actorilor noștri preferați pentru a vedea cum s-au schimbat pentru anumite roluri.

Jason Isaacs.

În „Harry Potter” este un arogant și un răufăcător.

În „Prieteni cu bani” este un familist grijuliu.

Natalie Portman.

În „Black Swan” este pasionată de balet, care este visul său, în timp ce în „Thor: Love and Thunder” este o femeie drăguță și cam stângace, care mai târziu a devenit un super-erou.

Richard Armitage.

În „Nord și Sud” este un proprietar de fabrică închis și cu principii, care a reușit să cucerească inima unei femei, iar în „Hobbitul” este un războinic sever și rege al piticilor.

Natalia Tena.

În „Game of Thrones” este o femeie severă dintr-un trib de sălbatici, iar în „You Instead” este o cântăreață rock veselă și nesăbuită.

Jessica Brown Findlay.

În „Poveste de iarnă” este o tânără romantică dintr-o familie nobilă, iar în „Brave New World” este o tânără populară, dar nesigură, care nu se pricepe în dragoste.

Miles Teller.

În „Obsession” este un muzician pasionat și talentat, care este dispus să depășească orice dificultate pentru a deveni cel mai bun în domeniul său, iar în „Divergent” este un răufăcător detestabil și invidios, care le stă în cale personajelor principale.

Amanda Seyfried.

În filmul „Mamma MIA!” este o tânără romantică și lipsită de griji care locuiește pe o insulă însorită și cântă, iar în „First Reformed” joacă rolul unei femei speriate și disperate a cărei lume s-a prăbușit.

Ansel Elgort.

În „Sub aceeaşi stea” este un tip drăguț, iar în „Baby Driver” este un șofer dur.

Rooney Mara.

În „Fata cu un dragon tatuat” este un hacker dur care cunoaște secretele lumii interlope, iar în „A Ghost Story” este o tânără sensibilă care se luptă cu pierderea unei persoane dragi.

Hugh Jackman.

În „Logan” este un mizantrop sumbru și super-erou ocazional, iar în „Omul spectacol” este un tip deschis și un organizator talentat.

Andrew Scott.

În „Sherlock” este un răufăcător, iar în „This Beautiful Fantastic” este un tată singur care lucrează ca bucătar.

Kate Beckinsale.

În „Pearl Harbor” este o fire romantică și feminină, iar în „Lumea de dincolo” este aspră și fără milă.

Matei Bun.

În „Cei ce veghează” este un super-erou genial, iar în „An bisect” este un tip vesel și romantic.

Ginnifer Goodwin.

În filmul „Despre bărbați și nu numai…”: este o fire drăguță, care crede în dragoste și vrea să-și găsească bărbatul ideal, iar în „Why Women Kill” este o femeie care a fost dezamăgită de căsătorie și a decis să se răzbune pe soț pentru răutatea acestuia atât față de ea, cât și față de amanta lui.

Felicity Jones.

În „Northanger Abbey” este o domnișoară naivă și romantică, iar în „Star Wars Anthology: Rogue One” este o tânără rebelă și curajoasă, o luptătoare pentru dreptate.

Ralph Fiennes.

În „Harry Potter” este un ticălos care se iubea doar pe sine, iar în „Femeie invizibilă” este un soț grijuliu și iubitor, gata să facă orice pentru soția sa.

Jennifer Lawrence.

În „X-Men: First Class” este o tânără-mutant nesigură, iar în „Joi” este o femeie antreprenor de succes.

Ryan Gosling.

În „A naibii dragoste” este un afemeiat încrezător în sine, iar în „Destine la răscruce” este un cascador disperat care va face orice pentru fiul său.