17 vedete pe care le-am adaptat la standardele de frumusețe ale femeilor rubensiene

Peter Paul Rubens este cunoscut ca unul dintre cei mai mari pictori flamanzi. Deși s-a născut în Germania, și-a perfecționat talentul artistic în Italia. A văzut pentru prima dată Flandra pe când avea 10 ani.

Auzim destul de frecvent termenul rubensian sau expresia „cu forme rubensiene” ori referiri la „stilul rubensian”, care vine să definească formele unei femei. Stilul rubensian provine de la talentul, inspirația și energia inepuizabilă a lui Peter Paul Rubens, pictor, diplomat și portretist flamand. Pornind de la inspirația pe care i-au dat-o cele două soții ale sale, Isabelle Brandt și Hélène Fourment, trăsăturile lor fiind recunoscute la toate personajele feminine din picturile lui Peter Paul Rubens, peste 1400 la număr, marele artist flamand a creat personaje feminine care degajă o energie colosală, stilul său fiind definit de femeia gingașă, cu forme senzuale și expresive. Se pare că operele marelui pictor devin actuale și în lumea modernă, când pasiunea pentru pozitivitatea corpului ia un avânt considerabil.

Echipa noastră a decis să-și imagineze cum ar arăta unele vedete, dacă ar corespunde idealurilor de frumusețe ale pictorului celebru. Și am ajuns la concluzia că pentru unele actrițe și cântărețe unele micile modificări ale imaginii li s-ar potrivi de minune, adăugându-le și mai mult farmec.

Jennifer Aniston.

Ann Hataway.

Charlize Theron.

Mila Kunis.

Julia Roberts.

Kim Kardashian.

Margot Robbie.

Angelina Jolie.

Keira Knightley.

Renée Zellweger.

Catherine Zeta-Jones.

Gwyneth Paltrow.

Courteney Cox.

Nicole Kidman.

Kate Winslet.

Britney Spears.

Beyonce.

Ce părere aveți despre aceste fotografii? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.