17 vedete în a căror înfățișare am schimbat un singur detaliu, dar arată de parcă ar fi persoane complet diferite

Sprâncenele, la fel ca și genele, sunt un element foarte important, una dintre caracteristicile distinctive ale chipului nostru. Este suficient să le schimbați forma sau culoarea și veți vedea o altă persoană în oglindă. Acest lucru se observă mai ales pe exemplul vedetelor.

Am încercat, cu ajutorul unui editor foto, să vedem cum ar arăta unele femei celebre, dacă ar avea o altă formă a sprâncenelor.

Tilda Swinton.

Cara Delevingne.

Zendaya.

Angelina Jolie.

Keira Knightley.

Scarlett Johansson.

Această formă este cea mai frecvent întâlnită la momentul dat: pare destul de naturală, dar necesită atenție deosebită.

Gwyneth Paltrow.

Kristen Stewart.

Rita Ora.

Lady Gaga.

Kim Kardashian.

Kate Middleton.

Deși multe femei optează pentru sprâncene stilizate, multe preferă sprâncenele cât mai naturale, practic neatinse de pensetă.

Nicole Richie.

Sofia Vergara.

Sprâncenele foarte subțiri au fost la modă în secolul al XX-lea, dar mai există femei care nu pot renunța la această formă care, din păcate, nu prea le avantajează.

Emma Watson.

Anya Taylor-Joy.

Sprâncenele arcuite par, la prima vedere, frumoase, însă ne pot arăta agresive și prea încrezute.

Margot Robbie.

Sprâncenele au un rol foarte important pentru noi atât din punct de vedere estetic cât și funcțional. Femeile, în general, acordă o atenție sporită aspectului acestora. O formă greșită sau un aspect neîngrijit al sprâncenelor ne poate distruge aspectul și dimpotrivă, dacă sprâncenele arată bine și sunt îngrijite în mod corespunzător, putem arăta perfect chiar și fără machiaj.

Ce fel de sprâncene, după părerea Dumneavoastră, li se potrivesc acestor vedete: cele pe care le-au ales sau cele pe care le-am selectat noi? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!