17 vedete cărora nu le-a fost teamă să apară nemachiate. Și au făcut foarte bine

Naturalețea este noua măsura a frumosului. Observăm că tendința frumuseții naturale este în creștere. Tot mai multe vedete preferă machiajul cât mai discret, iar în viața de zi cu zi renunță complet la cosmeticele decorative, demonstrând încă o dată că frumusețea naturală este mult mai apreciată.

Iată câteva vedete cărora nu le este teamă să iasă nemachiate din casă ori să posteze fotografii pe rețelele de socializare în care sunt surprinse în forma lor naturală, fără sau cu un machiaj minim.

1. Anya Taylor-Joy, 25 de ani.

2. Selena Gomez, 29 de ani.

3. Helen Mirren, 76 de ani.

4. Cara Delevingne, 29 de ani.

5. Adele, 33 de ani.

6. Fergie, 46 de ani.

7. Zoe Kravitz, 32 de ani.

8. Madonna, 63 de ani.

9. Rihanna, 33 de ani.

10. Lana Del Rey, 36 de ani.

„Frumusețea… e un dar atât de mare, că poate ține loc de toate celelalte și, când o ai, nu văd să mai existe ceva care poate să te năcăjească”, susținea Charles Perrault.

11. Sarah Jessica Parker, 56 de ani.

12. Scarlett Johansson, 36 de ani.

13. Emma Stone, 32 de ani.

14. Jennifer Lawrence, 31 de ani.

15. Paris Hilton, 40 de ani.

16. Pink, 41 de ani. 

17. Cardi B, 28 de ani. 

Această selecție de fotografii ne demonstrează încă o dată faptul că există lucruri care ne fac mult mai atrăgătoare decât rimelul și rujul. Dacă unele arată complet diferit față de imaginea lor obișnuită, altele par chiar mult mai tinere și mai naturale în fotografiile în care sunt complet fără machiaj și fără filtre.

Le-ați recunoscut fără machiaj? Care dintre aceste femei celebre arată cel mai bine în fotografia din dreapta? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!