17 vedete cărora nu le-a fost frică să apară în public fără machiaj și au fost foarte apreciate de către fanii lor

Tendința frumuseții naturale este în creștere. Vedetele preferă din ce în ce mai mult machiajul delicat, iar în viața de zi cu zi renunță complet la cosmeticele decorative, demonstrând încă o dată că adevărata frumusețe este mult mai apreciată.

Deoarece nu ne-am putut lua ochii de la celebritățile care s-au arătat lumii fără machiaj, vă propunem în continuare o selecție care ne demonstrează încă o dată faptul că există lucruri care ne fac mult mai atrăgătoare decât rimelul și rujul.

Cindy Crawford. 

Chris Jenner.

Adria Arjona.

Jennifer Lopez.

Ariana Grande.

Bethenny Frankel.

Ashley Tisdale.

Amy Schumer.

Paulina Porizkova.

Gal Gadot.

Bella Hadid.

Selena Gomez.

Jessica Alba.

Keith Upton.

Reese Witherspoon.

Ashley Graham.

Drew Barrymore.

După cum ne-am convins, unele vedete nu se tem să posteze fotografii pe rețelele de socializare în care sunt surprinse cu puțin machiaj sau chiar deloc. Știm cu toții că aparițiile lor trebuie să fie întotdeauna fără cusur, de aceea sunt machiate exclusiv de profesioniști. Puțini știu, însă, cum arată starurile de la Hollywood fără machiajul care le face să arate impecabil. Dar, după ce le-am admirat fotografiile, ne-am convins de faptul că aceste femei sunt frumoase indiferent dacă poartă sau nu machiaj. Dacă unele arată complet diferit față de imaginea lor obișnuită, altele par chiar mult mai tinere și mai naturale în fotografiile în care sunt complet fără machiaj și fără filtre.

Cine dintre aceste vedete din selecția noastră arată, după părerea Dumneavoastră, mai bine fără machiaj? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!