17 vedete cărora nu le-a fost frică să apară în public fără machiaj. Arată foarte bine

Unele vedete nu se tem să posteze fotografii pe rețelele de socializare în care sunt surprinse cu puțin machiaj sau chiar deloc.

Știm cu toții că aparițiile vedetelor trebuie să fie fără cusur, de aceea acestea sunt machiate doar de profesioniști. Puțini știu, însă, cum arată starurile de la Hollywood fără machiajul care le face să arate impecabil.

După ce le-am admirat fotografiile ne-am convins de faptul că aceste femei sunt frumoase indiferent dacă poartă sau nu machiaj.

1. Anya Taylor-Joy, 25 de ani.

2. Selena Gomez, 29 de ani.

3. Helen Mirren, 76 de ani.

4. Cara Delevingne, 29 de ani.

5. Adele, 33 de ani.

6. Fergie, 46 de ani.

7. Zoe Kravitz, 32 de ani.

8. Madonna, 63 de ani.

9. Rihanna, 33 de ani.

10. Lana Del Rey, 36 de ani.

11. Sarah Jessica Parker, 56 de ani.

12. Scarlett Johansson, 36 de ani.

13. Emma Stone, 32 de ani.

14. Jennifer Lawrence, 31 de ani.

15. Paris Hilton, 40 de ani.

16. Roz, 41 de ani.

17. Cardi B, 28.

Vedetele de pe covorul roșu arată întotdeauna impecabil, au coafură și machiaj perfecte și ținute perfecte. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că fanii sunt uneori uimiți să-și vadă idolii în viața de zi cu zi când fug până la magazin sau merg la o plimbare. În aceste situații renunță la fondul de ten și la alte produse cosmetice ce le acoperă imperfecțiunile și arată exact ca orice femeie obișnuită. Unele dintre ele sunt de-a dreptul de nerecunoscut, iar altele arată chiar mai bine fără machiaj.

Le-ați recunoscut fără machiaj? Care dintre aceste vedete vi s-a părut cea mai atrăgătoare în fotografia din dreapta? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!