17 vedete care sunt irezistibile pe covorul roșu, dar în viața de zi cu zi nu prea le pasă de felul în care arată

Ținutele în care apar vedetele pe covorul roșu sunt create și studiate cu mare atenție de echipe de profesioniști. Prin urmare este firesc ca fiecare apariție publică a unei vedete să devină prilej de dispute: se analizează până în cele mai mici detalii, se ia în considerare machiajul și stilul ales.

Dar v-ați întrebat vreodată cum se îmbracă idolii noștri în viața de zi cu zi când merg la cumpărături sau la o întâlnire cu prietenii?

Meryl Streep.

Sarah Jessica Parker.

Vedeta preferă să poarte haine foarte simple și confortabile în fiecare zi.

Alicia Silverstone.

Lily Collins.

Jude Law.

Mila Kunis.

Lucy Liu.

Le admirăm pe vedete la evenimentele publice, când sunt îmbrăcate în ținute alese conform celor mai noi tendințe ale modei, coafuri perfecte și machiaj atrăgător. Dar acest lucru nu înseamnă că, în afara covorului roșu, sunt mereu îmbrăcate impecabil. Multe dintre ele poartă hanorace și trening-uri, iar în loc de coafuri luxoase hollywoodiene, putem vedea o coafură destul de neglijentă.

Jared Leto.

Rachel McAdams.

Rihanna.

Mickey Rourke.

Vanessa Paradis.

Kristen Stewart.

O pereche de jeanși, un tricou sport și cele mai comode încălțări – este una dintre cele mai practice ținute pe care le aleg vedetele, atunci când nu se află pe covorul roșu al unui eveniment.

Colin Farrell.

Madonna.

Sean Penn.

Chloe Sevigny.

După cum vedeți vedetele, în viața de zi cu zi, sunt niște persoane obișnuite care se îmbracă foarte simplu.

Ce părere aveți despre vestimentația acestor vedete? Ce haine preferați în viața de zi cu zi? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!