17 vedete care, după ce și-au schimbat coafura, au cucerit întreaga lume

O femeie reușește, pe parcursul vieții sale, să-și schimbe coafura de aproximativ 150 de ori. La aceasta concluzie a ajuns rețeaua de frizerii Toni & Guy. O nouă coafură poate reîmprospăta aspectul, iar multe știu foarte bine acest lucru. De exemplu Norma Jean a devenit, după ce și-a vopsit părul într-un blond platinat și și-a schimbat stilul, Marilyn Monroe – visul a milioane de bărbați.

Aceste 17 vedete au reușit, după ce și-au schimbat coafura, să cucerească întreaga lume.

Marilyn Monroe.

Julia Roberts.

Jennifer Lopez.

Într-un domeniu în care toată lumea caută prin orice mijloace să atragă atenția și să surprindă, starurile sunt mereu în căutare și experimentează noi look-uri.

Twiggy.

Unele vedete merg atât de departe atunci când își schimbă coafura încât arată complet diferit.

Kristen Stewart.

Halle Berry.

Femeile celebre surprind în permanență publicul apărând cu o nouă tunsoare, coafură sau cu o culoare neobișnuită a părului.

Audrey Hepburn.

Emma Stone.

Jennifer Aniston.

Multe femei preferă părul blond, iar vedetele nu fac excepție. Unele aleg să poarte această culoare, în timp ce altele revin după un timp la culoarea obișnuită. Dar un lucru este cert: blondul ne schimbă radical imaginea.

Miley Cyrus.

Brigitte Bardot.

Dakota Johnson.

Victoria Beckham.

Vivien Leigh.

Naomi Campbell.

Scarlett Johansson.

Marlene Dietrich.

Nimic nu schimbă mai mult aspectul unei femei decât o coafură nouă. Aceste vedete arată cu totul altfel după ce au ales să facă o astfel de schimbare.

Care dintre aceste femei celebre arată mai bine cu noua coafură? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!