17 vedete care arătau foarte bine la începutul carierei, iar de-a lungul anilor au devenit și mai frumoase. Fotografiile de pe rețelele de socializare sunt dovada acestui lucru

Parcă mai ieri Salma Hayek strălucea în thrillerul „De la apusul la răsăritul soarelui”, iar Gillian Anderson, împreună cu David Duchovny, investigau crime misterioase. Dar timpul zboară și de atunci au trecut mai mult de 25 de ani.

Am încercat să aflăm cât de mult s-au schimbat de-a lungul anilor și alte câteva femei celebre. Pentru a face acest lucru am comparat fotografiile făcute chiar la începutul carierei cu cele de astăzi, precum și fotografii pe care vedetele le-au postat pe rețelele de socializare.

Sharon Stone.

Cindy Crawford.

Vedetele au foarte mare grijă de aspectul lor, își schimbă imaginea și recurg la diferite trucuri de frumusețe pentru a-și încânta fanii. Cindy Crawford nu face o excepție.

Eva Longoria.

Nicole Kidman.

Cine s-ar fi gândit că australianca roșcată avea să devină într-o zi una dintre cele mai atrăgătoare și stilate actrițe de la Hollywood? Transformarea radicală a lui Nicole Kidman este un exemplu grăitor că stilul potrivit poate face minuni.

Naomi Campbell.

Marion Cotillard.

Naomi Watts.

Drew Barrymore.

Catherine Zeta-Jones.

Jessica Chastain.

Diane Kruger.

Celebra actriță a devenit mai frumoasă și mai stilată de-a lungul anilor.

Gillian Anderson.

Laura Dern.

Helen Hunt.

Victoria Beckham.

Alicia Silverstone.

Salma Hayek.

Aceste vedete ne demonstrează faptul că, odată cu trecerea anilor, nu își pierd farmecul, ci, dimpotrivă, se transform în niște doamne atrăgătoare.

Care dintre eroinele noastre s-a schimbat cel mai puțin și care s-a schimbat cel mai mult de-a lungul anilor? Pe cine ați mai include în această listă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!