17 vedete care arată de parcă ar fi descoperit elixirul tinereții

Multe vedete au căpătat de-a lungul anilor un farmec aparte: rămân irezistibile la 40 și la 50 de ani. Jennifer Aniston, Uma Thurman și Sharon Stone sunt exemple vii care confirmă că anii o pot înfrumuseța pe orice femeie.

Am comparat câteva fotografii făcute cu ceva timp în urmă cu unele relativ recente și nu am putut decide care dintre ele ne place cel mai mult.

Julianne Moore. 

Monica Bellucci.

Salma Hayek.

Multe dintre actrițele și vedetele de la Hollywood par că au descoperit secretul tinereții veșnice, având un ten perfect, practic lipsit de riduri.

Uma Thurman.

Halle Berry.

Jennifer Aniston.

Kate Winslet.

Jodie Foster.

Juliette Binoche a căpătat și mai mult farmec de-a lungul anilor.

Katie Holmes arată nespus de bine la această vârstă.

Brooke Shields.

Odată cu trecerea timpului aspectul nostru se schimbă destul de mult, și, dacă urmăm cu atenție tendințele modei, se schimbă radical și stilul nostru vestimentar. Și vedetele noastre preferate se schimbă destul de mult, dar continuă să arate impecabil.

Liv Tyler.

Actrița arată foarte bine în ambele fotografii.

Catherine Deneuve.

Deși s-a schimbat destul de mult de-a lungul anilor, actrița arată uimitor.

Tyra Banks.

Sigourney Weaver.

Cate Blanchett.

Sharon Stone.

Unii oameni îmbătrânesc într-un an cât alții în trei, în timp ce alții arată de parcă ar fi descoperit elixirul tinereții. Acest lucru depinde de genetică, de stilul de viață, de situația financiară și chiar de bunăstarea psihologică a persoanei în cauză.

Cum credeți, la ce vârstă arată aceste vedete cel mai bine? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!