17 superstaruri, care strălucesc pe covorul roșu, iar în viața de zi cu zi se îmbracă ca vecinii din curtea dvs! 

Mereu ne place să urmărim viața vedetelor noastre preferate și a oamenilor celebri în general. Adesea vedem pe covorul roșu superstarurile noastre favorite cu o coafură impecabilă, machiaj perfect și haine unice, de designer. Dar asta nicidecum nu înseamnă că în viața de fiecare zi toate celebritățile sunt mereu îmbrăcate în ținute de lux și arată impecabil. Să știți că, nici lui Charlize Theron, nici lui Reese Witherspoon și nici lui Leonardo DiCaprio, nu le pasă cum se îmbracă, nu le pasă de stil și de regulile modei. Mai mult, nu le pasă la ce se gândesc ceilalți despre ei și își permit să arate așa cum își doresc.

Noi urmărim cu mare atenție viața oamenilor celebri chiar și în afara ”covorului roșu” sau a evenimentelor oficiale. Și putem spune cu încredere: dacă vi se pare la moment că aspectul dvs de zi cu zi nu este suficient de luxos, amintiți-vă de Keira Knightley, Anya Taylor-Joy sau de o altă vedetă care, acum merge sau se plimbă undeva pe stradă și nu este deloc îngrijorată de ținuta sa.

1. Keanu Reeves

2. Keira Knightley

3. Sarah Jessica Parker

4. Helena Bonham Carter

5. Cynthia Nixon

6. Mila Kunis

7. Kristen Stewart

8. Courteney Cox

9. Anya Taylor-Joy

10. Julia Roberts

11. Jared Leto

12. Rachel McAdams

13. Shia LaBeouf

14. Charlize Theron

15. Leonardo DiCaprio

16. Kaley Cuoco

17. Reese Witherspoon

Vă place să vă îmbrăcați festiv, indiferent de ocazie? Sau, sunteți la fel ca eroii articolului nostru, nu vă pasă la ce se vor gândi cei din jur și prețuiți propriul confort? Așteptăm cu drag comentariile dvs.