17 situații ridicole pe care le-au avut la locul de muncă unele persoane

Zilele de lucru ne pot aduce surprize. Sau managerul de resurse umane pune hârtie igienică pe mesele angajaților și trebuie să ghiciți dacă a fost glumă sau nu. Sau colegii inventează cine știe ce. Și nu contează cine și unde lucrează, situațiile amuzante și nu prea ni se pot întâmpla fiecăruia dintre noi.

Iată sarcina mea pentru astăzi. Apropo, sunt inginer. Stau și aleg agrafe.

Am făcut profit de 90 de milioane. Iată câteva brioșe pentru voi.

Ne-au spus astăzi: „Nu aveți voie să stați, aceasta nu este o slujbă de birou”. Ultima comandă a fost făcută acum 90 de minute.

Credeți că sunt bani pentru caritate? Nu este chiar așa. Conducerea companiei ne-a spus ca la sfârșitul turei să punem în casierie toți banii pe care clienții îi lasă în aceste vase.

Urăsc să lucrez în acest magazin alimentar.

Anul acesta am primit o creștere salarială de 0,25 USD. Și apoi vin la muncă și văd noua jucărie a proprietarului companiei noastre.

Vânzătorul mi-a spus că planta nu trebuie udată mai des de 2 ori pe lună. O ud de la salariu la salariu. 

Un panou în afara toaletei restaurantului scrie: „Angajații trebuie să nu mai plângă înainte de a se întoarce la serviciu”.

De-a lungul anilor în care am fost în magazinul alimentar am adunat o colecție de liste de cumpărături ale oamenilor.

Tatăl meu a încercat de luni de zile să mă facă să lucrez pentru el.

În sfârșit sunt de acord, vin la birou, iar tata, se pare, a luat-o și a decis să nu-mi dea nimic de lucru. Tot ce mi-a dat a fost un monitor și un birou. Trebuie să cumpăr eu o tastatură/mouse/pad și să folosesc iPad-ul meu personal, pe care am cheltuit 2.000 USD. Articole de papetărie, apropo, tot nu mi-a dat. 

Iată ce au lăsat colegii mei. Au stat acolo timp de 2 săptămâni. 

Lucrez într-un magazin alimentar. Vă rog nu faceți asta, puneți lucrurile la locul lor. 

La noul meu loc de muncă mi-au dat o uniformă cu un nume scris greșit. Și mi-au spus că dacă vreau alta, atunci va trebui să plătesc pentru ea.

La locul meu de muncă au decis recent să înceapă o campanie de „delicii pentru personal”. Iată ce s-a adunat. 

Am fost chemați cu toții la 7 dimineața pentru o zi de antrenament și ne-au asigurat că vom primi micul dejun. Acesta este „micul dejun” pentru toată lumea.

Managerul a intrat și, fără să scoată un cuvânt, ne-a dat tuturor astfel de hârtie.

Lucrez într-o librărie. Această doamnă a scos toate cărțile, dar nu a cumpărat niciuna și nici nu le-a pus la loc. 

Am văzut asta de atâtea ori în librării. Astfel de persoane beau o ceașcă de cafea, iau zece sau cincisprezece cărți, se ridică și le lasă.